Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze ali mnooogo kosta zato sto je automatika na samoj vuci a ukljucivac se stavlja umesto direktne spojke na kuciste menjaca a od direktne spojke moze da ostane samo kuciste koje mora da se preradjuje i poklopac koji je ujedno nosac lezaja.
Te kategorije nikako da utrefim uvek mi izmakne il pravo mesto il pravo vreme a kad to utrefim uglavnom sam bez novaca.Uvek ima da se nadje,samo treba biti na pravom mestu u pravo vreme...
Koji plug planiras da kupis?orao sam prvom brzom a vukao sam plug 756.30 jer sam taj imao....prodao sam ga pre nekoliko dana pa ću sad u toku zime naći već nešto što mu bolje odgovara
Veoma brzo bi se vratio kući sa tim parama i častio celu ulicu što ga nisi kupio.Taj traktor prodje i nalazi se kod Ćorića u Bašaidu.Curi na sredini(motorno ulje),curi nazad (hidraulično ulje) na veliko i sav je mastan na prednjem semeringu radilice.Jako je lep na oko dok se ne zavučeš pod njega ili u njega.Kad smo vec kod tih oglasa... qq lele... Da mi je da nadjem i ja negde 25000... Nocas bih otisao da pazarim ga...
http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/852047_IMT_5136_2005_god
da li ima da se negde kupi prednja maska valjda je plasticna za novi tip imt577