IMT

traktor je iz bacamilos bota u moj kraj stigao imt579 sa prednjom vucom gledao sam ga nije neki motor od tamica mozda znas ciji je dobio ga u neki dug hoce 3000 eur mislim da je mnogo

Poslednja izmena:
Moze ali mnooogo kosta zato sto je automatika na samoj vuci a ukljucivac se stavlja umesto direktne spojke na kuciste menjaca a od direktne spojke moze da ostane samo kuciste koje mora da se preradjuje i poklopac koji je ujedno nosac lezaja.

jel imas kakve slike toga ovdje kod nas ima nova da se kupi oko 600 eura

Ma 757.30 mu je prava merica. Taman. Ni manje ni vise a pri tom ce neki::novac:: ostati u dzepu za nesto drugo...

da li ima da se negde kupi prednja maska valjda je plasticna za novi tip imt577

---------- Poruka napisana u 21:09 ---------- Prethodna poruka je at 21:07 ----------

da li ima da se negde kupi prednja maska  valjda je plasticna za novi tip imt577

Kad smo vec kod tih oglasa... qq lele... Da mi je da nadjem i ja negde 25000... Nocas bih otisao da pazarim ga...

http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/852047_IMT_5136_2005_god
Veoma brzo bi se vratio kući sa tim parama i častio celu ulicu što ga nisi kupio.Taj traktor prodje i nalazi se kod Ćorića u Bašaidu.Curi na sredini(motorno ulje),curi nazad (hidraulično ulje) na veliko i sav je mastan na prednjem semeringu radilice.Jako je lep na oko dok se ne zavučeš pod njega ili u njega.

da li ima da se negde kupi prednja maska valjda je plasticna za novi tip imt577

Ja sam razbio prednju masku na 549 prije godinu-dvije i cjelo proljece i pol ljeta sam se vozio bez maske jer ju nije bilo moguce naci NIGDJE. Nasao sam vezu u tvornici i covjek mi "skine" s trake masku koja se trebala ugraditi u neciji traktor i uzeo mi za tu masku 60€... Nakon nekog vremena mi se javi stric iz Vojovodine i kaze da je nasao masku kod covjeka ganc novu i da trazi 30€ i ako hocu da ce mi ju donesti... Uzeo sam i tu za rezervu, nikad se ne zna ;) JEDVA sam nasao, poslije skoro pola godine bez maske... A zvao i u BiH i u Srbiju i sve HR trgovine.

Nazad
Vrh