IMT

Ja nisam nista a prao sam sa tim celo leto, naprskas sa tom "AKROM" sacekas minut i ako imas peromat operi sa tim ili makar dobar pritisak u vodovodu i dok ispiras gledas i neverujes kako moze da bude tako lep i cist motor. Gde god ima masno od nafte ili ulja pa se nalepila prasina, sve skine. Ja sam se bio zeznuo na drugom traktoru pa sam prao dok je bio vruc motor i farba je na nekim mestima pocela da bledi, tako da samo pripazi da ne bude bas vruc motor i sve ce biti ok.

Ajd baci neku sliku ako nije problem... Hvala!
18012011056.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
moj je privi ovaj sto se zaglavio je drugarev 5106

Ako nekom zatreba imam glave u odlicnom stanju kompletne za IMT 558 ili za Rakovicu 60ks I glavu takodje kao novu kompletnu za Rakovicu 75ks ili IMT 577.Javite se na p.p Ujedno me zanima dali se moze naci povoljno IMT 549 DW moze i stariji pa i u losem stanju ili cak da je i havarisan.

Moze ali mnooogo kosta zato sto je automatika na samoj vuci a ukljucivac se stavlja umesto direktne spojke na kuciste menjaca a od direktne spojke moze da ostane samo kuciste koje mora da se preradjuje i poklopac koji je ujedno nosac lezaja.

motor je imr-nije englez i ima turbo,traktor je radjen od A do S sve radi,cak i grejanje,muzika....i da se nastavim na Bubua,kao sto je i rekao nema adapter nego ima stari tip felni na zabice,a takve su i felne od duplih pa se zavrne kroz teg sa 8 srafova.

Taj traktor moze da se nadje za smesne novce.
Drugar je prodao takav u solidnom stanju za 2000e.
Leticu ako citas javi se pa napisi stanje i tacnu cenu ja sam vec zaboravio.
.Jeste prodao sam prosle godine 5130 bez prednje vuce za 2000evra.Traktor je palio na kljuc,gume su dobro nisu bile istrosene,motor dobar hidrulik dobar,tako da nije bio krs.

Prodao sam ga zato sto sam kupio nov traktor,a sad dal je moglo bolje neznam mozda je i moglo ,kod mene je vukao plug imt757 cetiri brazde i kada je teze onda 3 brazde,tanjiracu olt tisa32diska,setvospremac imt4,9m,i tanjiracu zmaj 32 diska u transport nikada nije isao mozda par puta.

Prodao sam ga zato sto sam kupio nov traktor,a sad dal je moglo bolje neznam mozda je i moglo ,kod mene je vukao plug imt757 cetiri brazde i kada je teze onda 3 brazde,tanjiracu olt tisa32diska,setvospremac imt4,9m,i tanjiracu zmaj 32 diska u transport nikada nije isao mozda par puta.

Dali je taj traktor završio u Vajskoj kod Željka,kućište diferencijala je bilo vareno?

Nazad
Vrh