IMT

Pozdrav svima, nov sam ovde! Svideo mi se sajt pa sam resio i ja da vam se prikljucim! :cvetic:
Traktor nije na prodaju iako je ovde opran kao pred oglase.:osmeh:
slika0117.jpg

Poslednja izmena:
Kao novogodišnja jelka.... :cool:
Sve u skladu sa dolazećim novogodišnjim praznicima...

Kad radiš po vrućini, vidim da nemaš kabinu, pa se ne moraš štititi od sunca samo odozgo već i odozdo... HaHaHa

Šalimo se malo kolega na tvoj račun, ne zameri nam. Ja u svakom slučaju sam pre za čisto funkcionalno i pedantno, pa neka bude bilo koje boje...

---------- Poruka napisana u 10:22 ---------- Prethodna poruka je at 10:21 ----------

Sećam se Bobo toga... Ha... Ima nas raznih...

Kako očistite motorni prostor da bude ovako čist? Ja sam mislio kod mene da skinem sve masnoće, probao sam onim za sudove za skidanje masnoće i to dosta skine ali ne sve, jel postoji neki preparat da skida sam a ne oštećuje, da ne moram ničim da prelazim tipa sunđer, nego samo da naprskam i isperem vodom?

Kako očistite motorni prostor da bude ovako čist? Ja sam mislio kod mene da skinem sve masnoće, probao sam onim za sudove za skidanje masnoće i to dosta skine ali ne sve, jel postoji neki preparat da skida sam a ne oštećuje, da ne moram ničim da prelazim tipa sunđer, nego samo da naprskam i isperem vodom?

Ako ima debelih naslaga masnoća+prašina onda ga oteraš na toplo pranje. Posle možes sam da ga održavaš. Ja koristim sredstvo AKRA K2 koje možeš da kupiš na nisovim pumpama i košta oko 230din.

Sto da ne, ako ima para kod tih Brazilaca... Ce da se dogovorimo!:osmeh: Bolje bez kabine vetar u kosi nego sa kabinom znoj na licu!:cool::ppozdrav:

Ima i mrtvih kineza :osmeh: Tako ću onda, na toplo pranje u perionici, sreća ima jedna blizu u selu, pa onda dalje da održavam tim sredstvom, nije skupo

nisam siguran da imaju para...ipak 539 sa prikolicom 2006.god.samo 1600e.ne obecava bas mnogo,ljudi vode racuna o ovom narodu i krizi koja nas izjeda.Mozda para nemaju a zato imaju dusu k`o pauk jajca!

Jel bezbedno svuda štrcati i vodom prati ili neke delove treba zaštiti? Gumene kapice od elektro vodova, alnaser, kutiju osigurača...?

Taj stoji vise od godine,gume i nisu neke(a nov)...samo ne znam jel menjac i diferencijal onaj poznati,tj stari mekani,ili je nesto doradjivano kako bi bio dugotrajniji.e sad posto znam kakav je zmaj inovator,pretpostavljam odgovor.

Nazad
Vrh