Cak i previse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja taman krenuo da napišem, 5100 ima čak 5470kg.
Sta mislite o ovom imt-u? Cena 8500e http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/840967_IMT_1984_god
Grešiš... može uopšte da ne valja.... A 5000kg gvožđa, ako i dobiješ 15 din/kg, u šta sumnjam, to je samo 75000 din ili cirka 750 evra..... A traktor može da bude toliki krš da treba u njega uložiti 2-3hiljadarke dok sve poopravljaš i opet nigde nisi.... Ne kažem, može da vredi kupit iza te pare, samo treba videti šta mu fali....Pet tona cistog gvozdja je ipak pet tona , to mora da valja.
ja sam skoro merio moj 5106,na točkovima je imao tegove a prednji su bili sinuti,goriva nije bilo nešto mnogo do 50l ...
merio je 5550 kg,a čuo sam da 5100 bez svih tegova vaga oko 5t
Grešiš... može uopšte da ne valja.... A 5000kg gvožđa, ako i dobiješ 15 din/kg, u šta sumnjam, to je samo 75000 din ili cirka 750 evra..... A traktor može da bude toliki krš da treba u njega uložiti 2-3hiljadarke dok sve poopravljaš i opet nigde nisi.... Ne kažem, može da vredi kupit iza te pare, samo treba videti šta mu fali....
xexexexexxexexexexxexexexexexexIsplati se kupiti ga makar i da stoji na ulici i da prepada ove nove plastikanere.
tako je 3 imt 5136 i jedna 5106 su otisle za 10000 evra,na kljuc palile...Jedan moj rodjak je kupio prosle godine u Asanji na licitaciji IMT 5136 za 2.500 evra.Zamenuo lamelu i jos neke sitnice i sa njom je radio bez problema.
Nije. To je traktor mojih striceva i malcak je bolji od Kresinog. Samo sto momak koji je slikao nije mislio da ce biti tako losa slika inace bi ga poterali napolje. A zasto je samo jednu sliku opalio i zasto je stavio cenu 100e to samo on zna.... Elem,traktor je dobio nov motor iz fabrike negde 2005-6... Ne secam se tacno. Sve 4 gume u vrlo dobrom stanju,menjac,diferencijal,pumpa hidraulike,zupcasta pumpa za spoljnu hidrauliku.... Sve je u veoma dobrom stanju a prodaje se jer je dobio mladu zamenu. Mada ako se i ne proda ostace. Oni ne beze od njega.Siniša jel to Kreše Dulića traktor liči mi na njegovog a i na njegovu šupu?
evo i mene posle duzeg vremena prodao bi ja mog 5136 za 8000 sa duplim tockovimaSta mislite o ovom imt-u? Cena 8500e http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/840967_IMT_1984_god
evo i mene posle duzeg vremena prodao bi ja mog 5136 za 8000 sa duplim tockovima