Ako je mrcina sa celavim gumama ni prazan ne moze da mrdne gde se zaba popisa !!
Bome traktoru su sve gume tako moj 577 prazan stane kad ova desne počne da vrti kad je mokro.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je mrcina sa celavim gumama ni prazan ne moze da mrdne gde se zaba popisa !!
U ovu 170-ku je ubačen konusno tanjirasti par od John Deere-a i mislim da se radi o modelu 4440 ili 4640. Čovjek mi je pričo od kojeg je točno modela, al sam zaboravio. Radio mu je neki tip u Vojvodini. Uglavnom sad nema nikakvih problema. I prednju vuču je preradio na ručno ukopčavanje.
Uploaded with ImageShack.us
znaci imt 5100 ima mana.onda cu gledati nesto drugo.fala na odgovorima.a kolko on trosi u oranu sa 3 brazde?al nije vise od 40 litra
ja sam kupi ove godine 5106 i mogu ti reći na osnovu ovog malog iskustva da potrošnja u oranju sa plugom 3x30 (takav sam imao) se kretala do 25l po hektaru...Miloš D.T po hektaru.
ja kad uzimam cu gledam da uznem onaj koji je doso do generalne.pa da ga ja sam uradim .djabe on ce prica ja sam to uradio .nije to to.nego kad ti sam radis.
Jedan lik je kod mene kupio ove godine 5100 za 2000 savremenih ...ali je razvaljen...radio je sa njim za psenicu pa to se dere i pusi kao parna lokomotiva!Taj traktor moze da se nadje za smesne novce.
Drugar je prodao takav u solidnom stanju za 2000e.
Leticu ako citas javi se pa napisi stanje i tacnu cenu ja sam vec zaboravio.
2000e vredi na kilo