IMT

ne uzimaj toliki traktor bez prednje vuce, a taj traktor sto planiras da uzmes ima mnogo mana i kostace te mnogo da ga dovedes u red,i trosice ti mnogo sa 2 brazde

Gume moraju imati iole krampona da bi se bilo koja snaga mogla preneti na podlogu.
E sad u vezi traktora koji planiras uzeti mislim da je najbitnije u kakvom je stanju.Generalno gledano to su solidne masine.

Taj traktor moze da se nadje za smesne novce.
Drugar je prodao takav u solidnom stanju za 2000e.
Leticu ako citas javi se pa napisi stanje i tacnu cenu ja sam vec zaboravio.

Uzeo moj komša gume za traktor ne piše proizvođač na njima samo piše as-agri sa jedne i sa druge strane nešto. Čija li je to proizvodnja?

U ovu 170-ku je ubačen konusno tanjirasti par od John Deere-a i mislim da se radi o modelu 4440 ili 4640. Čovjek mi je pričo od kojeg je točno modela, al sam zaboravio. Radio mu je neki tip u Vojvodini. Uglavnom sad nema nikakvih problema. I prednju vuču je preradio na ručno ukopčavanje.

Uploaded with ImageShack.us

Ovaj gvozdeni neprskani lepotan bi u radu umlatio mnoge mladje plastikaner nasminakne traktore.Dobra kombinacija proverenog agregata i jednostavne mehanike .Jos kad bi se ove nase seprtlje potrudile da to urade od kvalitetnog materijala pa ne bi mu bilo smrti.

znaci imt 5100 ima mana.onda cu gledati nesto drugo.fala na odgovorima.a kolko on trosi u oranu sa 3 brazde?al nije vise od 40 litra

Ala ti brzo odustajes od traktora.... Prvo nadji neki IMT 5100 koji se prodaje, vidi kakav je, isprobaj ga, pa tek onda proceni da li ces ga uzeti.... Za novac za koji mozes da kupis 5100 tesko da ces naci neki drugi traktor te snage... Moj drug ima dva 5106 ( isti kao 5100 samo duplak ) vec 5-6 godina i stvarno je zadovoljan sa njima... Desi se po neki sitniji kvar, ali se sve to sredi... I znaj da svaki traktor ima mana....

Miloš D.T po hektaru.

ja kad uzimam cu gledam da uznem onaj koji je doso do generalne.pa da ga ja sam uradim .djabe on ce prica ja sam to uradio .nije to to.nego kad ti sam radis.

Miloš D.T po hektaru.

ja kad uzimam cu gledam da uznem onaj koji je doso do generalne.pa da ga ja sam uradim .djabe on ce prica ja sam to uradio .nije to to.nego kad ti sam radis.
ja sam kupi ove godine 5106 i mogu ti reći na osnovu ovog malog iskustva da potrošnja u oranju sa plugom 3x30 (takav sam imao) se kretala do 25l po hektaru...

Nazad
Vrh