IMT

Da se vratim par stranica na te velike traktore imt se uspesno ugradjuju konusno tanjirasti od jd samo neznam od kojih modela.Ja i kolega smo vozili majstora koji je poznat da radi menjace i vece traktore iz Elemira u selo Vasice kod Sida i tamo je nekome ugradjivao u 5170 te zupcanike od jd,on kaze da se to odlicno pokazalo

Vasica je odmah selo do mog,a ne znam da neko ima IMT-a 5170 tamo.

---------- Poruka napisana u 17:40 ---------- Prethodna poruka je at 17:39 ----------

Kad je to bilo,pre koliko godina ?

Kol'ko znam Markovic ga nikad nije imao,znam da mi je pricao pre 4-5g kako je za smesne novce kupio onog Fiata od 180ks u Kukujevcima jer tad nikom nije trebao toliki traktor,a da je imao rogonju ispricao bi i to.

U ovu 170-ku je ubačen konusno tanjirasti par od John Deere-a i mislim da se radi o modelu 4440 ili 4640. Čovjek mi je pričo od kojeg je točno modela, al sam zaboravio. Radio mu je neki tip u Vojvodini. Uglavnom sad nema nikakvih problema. I prednju vuču je preradio na ručno ukopčavanje.

Uploaded with ImageShack.us

U cemu je razlika izmedju 577 i 587? Turbina ili je motor pojacan... Po gabaritu su rekao bih isti... Ukratko ako neko zna. Hvala!!!!!

slika motora imt 587

image-20.jpg

image-21.jpg

novi imaju perkins 1104-44 motor bez turba

Gospodo koja ne znate razlike izmedju 577 i 587 nemojte da vas mrzi da prelistate temu da bi procitali razlike izmedju ova 2 traktora!

Razlike su minimalne i golim okom ne vidljive... Inace, desavalo se da bude original Perkins motor na verzijama koje nose Rakovica S44 motor..

ljudi ja razmisljam da kupim imt od 100 ks. a bez prednje vuce.pa se pitam dal bi mo on mogo da vuce 2 brazni* plug a da su gume jako lose sa saru?

Nazad
Vrh