Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mislite kardan?Malo pojasnite.
Nece odvajati drugi stepen,tj neces moci ukljucivati kardan. Provereno. Bolje odmah rastavljajte. Da bude veci fazon,na prazno tj kad je traktor ugasen kad pritisnes kvacilo i probas pozadi kardan da vrtis bice u redu a kad sastavis traktor,upalis ga onda nece biti u redu. Ako slucajno ne budem u pravu i traktor bude funkcionisao kako treba,to nece dugo trajati pa ce se desavati ovo sto sam malopre pisao. Kako hoces ali sad ste mu na pola rastavljanja,van sezone i mislim da treba da ga odradite.Moze savet,lamela kardana je pojela one zljebove na osovini sto je tera,otrplike do pola ,da li ce to moci da radi dobrao kad stavimo novu lamelu ,jer majstor kaze da je velik poso skidanjete osovine mora da rasklapa menjac i xidrauliku .pa da nebi to rasklapali dal moze da tera kardan i ovako pojedeno do pola.Da traktor je 542.
Da li neko zna mozda gdje moze da se u BIH kupi IMT 577 P DV i ako ima koliko kosta!?
jer ovaj sto je kupljen u Rumi turski? sta pise na njemu? je odgovarala salja?Ja sam prosle jeseni kupio Teleoptikov sat za temperaturu i platio ga 2500 din, i crkao je nakon 2 meseca... A proletos sam u |Rumi kupio neki za 500 din, i radi jos uvek i pokazuje tacno...
Promeni to sad, jer će ti onda crći kad ti bude najpotrebniji! Glupost bi bila da sad ne zameniš kad je već rastavljeno na pola, osim ako ne nameravaš da prodaš traktor.... Jedino zamenom kritičnog dela ćeš biti siguran da te traktor neće izneveriti u sezoni, a kvarovi su onda najskuplji kad nemo'š raditi a posao je hitan....Nece odvajati drugi stepen,tj neces moci ukljucivati kardan. Provereno. Bolje odmah rastavljajte. Da bude veci fazon,na prazno tj kad je traktor ugasen kad pritisnes kvacilo i probas pozadi kardan da vrtis bice u redu a kad sastavis traktor,upalis ga onda nece biti u redu. Ako slucajno ne budem u pravu i traktor bude funkcionisao kako treba,to nece dugo trajati pa ce se desavati ovo sto sam malopre pisao. Kako hoces ali sad ste mu na pola rastavljanja,van sezone i mislim da treba da ga odradite.
Udarnik nov kardan za 577 je 100 eura komplet sa krstovima.Trebalo bi da je isti kao kod vas.