IMT

Ako je u dobrom stanju i znas od koga kupujes onda je bolje dati nesto vise para.Ako ne poznajes traktor ili prodavca onda je sve lutrija.Nov imt 539 sa kabinom je 745000 din,a sa simsonovim motorom 845000 din.Tafe je nov oko 950000 bez kabine ali je mnogo bolji od imt.Najbolje ako nisi siguran da uzmes neki losiji pa sam da uradis opravke, da ne kupis samo sminku od traktora,znam da ti nisam nesto mnogo pomogo ali razmisli jos jednom o svemu sad je zima pa vidi polako i dobro razmisli.

Nije los ni u oranju.
Orem sa Kvenerland cetvorobraznim plugovima, dimi ko lokomotiva, ali nema zime.
Dali je na prodaju Zmaj (iza traktora)?

A šta fali 539? moj ima oko 2500 sati za 7 godina, motor nikad diran, i hidraulici jednom ventil menjan i to je to... A ima oznaku DLI i naš motor...

KOJI JE OVO IMT???

slika0425.jpg]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

IMT5360 ili IMT5550 (mislim da je to najjaci IMT-ov traktor) Kod mene u polj. kombinatu je bio 5360 isto mercedesov motor, vodana pumpa mu je menjana na 17000rh. A konusno tanjirasti je menjan svake godine i kostao je kao nov 539.

I kod nas je bio IMT 5360. Na 10.000 radnih sati Mercedes je bio isti kao kada je izasao iz fabrike. Konusno tanjirasti maltene svake godine kao sto je techa rekao i nasi majstori su isto rekli da je zamena kostala kao nov 539. Po suvom je taj traktor cudo radio ali su se na njega zalili da je po mokrom jedva mogao sebe da vuce. Desavalo se da posle kise nije mogao da dodje kuci jer nije mogao da predje preko jednog mosta gde je trebao da se popne ( nije bio asfaltiran most )

Nazad
Vrh