IMT

Pozdrav svim clanovima.
Imam jedno pitanje za sve vlasnike imt 577 dv tratora. Zapravo u susednom selu se prodaje jedan 577 sa prednjom vucom '87 godiste. Zanima me kako su se pokazali ovi tratori, kolika im je potrosnja, koje su im mane i sta se najvise kvari kod njih. Ovo sve bi mi koristilo jer u skorije vreme planiram kupiti ovaj traktor.:ppozdrav:

Pozdrav svim clanovima.
Imam jedno pitanje za sve vlasnike imt 577 dv tratora. Zapravo u susednom selu se prodaje jedan 577 sa prednjom vucom '87 godiste. Zanima me kako su se pokazali ovi tratori, kolika im je potrosnja, koje su im mane i sta se najvise kvari kod njih. Ovo sve bi mi koristilo jer u skorije vreme planiram kupiti ovaj traktor.:ppozdrav:

neznam meni se nis ne kvari otkad sam ga sredio ako je u dobrom stanju .
Inače odličan stroj ako su dobre gume ,prva vuča ,motor ,mjenjač hidrulika..
Inače nije neki potrošač ako je motor dobar moj je lijo dok nisam uredio pumpu dizne najbolje slikaj taj traktor pa stavi ovdje .
Onda se može više reći o njemu.

Narode treba mi pomoc. Radim hidraulik na jednom 577,ali izgleda da ga je pre mene neko budzio pa mi se nesto ne uklapa.Jel zna neko koji lezaj ide na kardansku osovinu,to je onaj veliki lezaj do semeringa,ovaj traktor ima dugu osovinu,ne onu iz dva dela. Unapred hvala. :ppozdrav:

Narode treba mi pomoc. Radim hidraulik na jednom 577,ali izgleda da ga je pre mene neko budzio pa mi se nesto ne uklapa.Jel zna neko koji lezaj ide na kardansku osovinu,to je onaj veliki lezaj do semeringa,ovaj traktor ima dugu osovinu,ne onu iz dva dela. Unapred hvala. :ppozdrav:
img0996q.jpg

Evo ti slika možda ti što pomogne..

http://imageshack.us/photo/my-images/707/img0996q.jpg/

Uploaded with ImageShack.us

E onda bi trebao vidit u katalogu rezervnih dijelova koji ležaj ide broj i usporedit s tim i stavit odgovarajući...

ne pomaze nista katalog dijelova jer tamo pise samo kataloski broj.

Da mogu pomogao bih.... Mi imamo dugacku osovinu na nasem imt-u i moj cale je tamo uglavio dvoredni samopodesivi lezaj jer je osovina blago iskrivljena. E sad zlo je sto ne moze da se seti koji je lezaj..... A nije ni cudo to je stavljeno pre mozda i 20godina. Onako kroz maglu kaze da misli da u originalu ide 6306.... Daj nam dimenzije aluminijuma i osovine pa cemo pronaci odgovarajuceg.

Ma na ovom i nije stavljen seger pa mu onda osovina setala napred-nazad i zeznula mu iglicasti lezaj na osovini hidraulicne pumpe a i pukla mu je rucica za ukljucenje kardana.Pretpostavio sam da je neka sasava mera jer sam se raspitivao kod ovih ljudi gde narucujem delove i ni oni ne znaju dimenziju. Moj cale zna dimenzije vecine lezajeva na nasim traktorima ali mu je ovo nepoznato. Probacemo nesto da odradimo da valja. Hvala puno svima na pomoci. :ppozdrav::ppozdrav:

Ma standardan je lezaj sigurno! Pa nije to JD pa da su colovni lezajevi! Zovi sutra Md komerc u bg i garant ce ti reci sve sto te zanima. A i imaju ga na stanju sigurno. Evo ti broj 011 316 16 51. A ako se setim sutra cu nazvati drugara koji prodaje lezajeve i verujem da zna koji se stavlja.

@sinisa1979
Postoji i mogucnost da je taj lezaj namenski pravljen za to mesto,sretao sam se sa tim pre. Hvala ti za broj,zvacu ih pa cemo videti.:ppozdrav:

Nazad
Vrh