IMT

da samo sto nevidis gume sa iste strane jednoj vidis unutrasnji deo a drugoj spoljni .koji nemoraju biti isti

cr7J.jpg

@sviki

Čestitam ti na ovom prelepom traktoru! Nek te dobro i dugo služi!

Da li možeš da slikaš ili skeniraš tehničke podatke iz njegove knjižice? Konkretno me zanimaju putne brzine u pojedinim stepenima prenosa (zbog tog novog menjača).

znaci covek je lud traktor mu u hangaru a mi gledamo slike:osmeh:

mada idem u off topic, ali ja sam tako kupio auto da bih tek nakon mjesec dana vidio da su mi zadnje lampe drukcije (jedna ima bijeli a jedna zuti zmigavac) , bio sam na tehnickom i sve prodje ok i kad je bilo gotovo onda pitam tipa jel ima to kakve veze a on se sav uspanicio jer me nije smio tako pustiti, da neko slucajno ne vidi od kontrolora (svako vozilo se snima kad je na pregledu). ili sad neki dan vidim komsiju da je stavio kotace s zimskim gumama na autu a gume s lijeve strane stoje naopako a on ih tako vozi trecu sezonu. to ti je psiha da ljudi obracaju paznju na sitne detalje a obicno se zeznu na krupnim.

Sto se trajanja same masine tice, ja sam ipak optimista, ali vreme ce pokazat. Probacu sutra da snimim i jedan video pa da stavim na youtube ako vas interesuje kako pali i kako izgleda kabina i tako to!

---------- Poruka napisana u 20:01 ---------- Prethodna poruka je at 20:00 ----------

100%, isti proizvodjac i model, nemoj opet da idem u halu :osmeh:

Mene interesira ako ti se da malo poslikaj iznutra i sa svih strana..
Mnogo je lep.
Pravi izbor neka te dugo služi...
Akosnimis snimku postavi link malo kako se vozi salta.
Taj 577novi je meni san a izgleda da se nece i ostvariti iako je trebao..

Evo ovako, sad je dan pa se bolje vidi i gume jesu razlicite, ali isti je proizvodjac isti model. Zvao sam drugara iz IMT-a, i na kraju i on proverio i kaze da su izgleda radili redizajn sare, pa sad stvarno sare na jednoj imaju udubljenje a na drugoj nemaju, dok su s fronta identicne.
Mogu to da mi rese na prvom servisu, ali posto su gume od istog proizvodjaca i isti model, verujem da su i svojstva gume ista tako da nek ostane ovako!

@sviki

Čestitam ti na ovom prelepom traktoru! Nek te dobro i dugo služi!

Da li možeš da slikaš ili skeniraš tehničke podatke iz njegove knjižice? Konkretno me zanimaju putne brzine u pojedinim stepenima prenosa (zbog tog novog menjača).
Sumnjam da je dobio knižicu od njega,ja sam za njega dobio knižicu iz 1989 još od DE LUX-a.

Hvala svima na lepim zeljama, bice danas i slika a nadam se da cu stici da napravim i neki video zapis, mada jos nisam registrovao traktor, pa
ga danas necu mnogo vozati.

Dukej, ja nemam skener ali buraz ima a sutra idem do njega pa ce i to biti odradjeno!
A moze i ovako

I II III IV V VI VII VIII IX X RI RII
1,93 2,90 4,46 5,46 6,72 7,74 11,61 17,87 21,95 26,28 2,09 8,39

S tim da napomenem da je ova knjiga stampana, 1990 godine a vecina upustva se bas i ne poklapa sa novim modelom,
pa tako u traktoru ukljucite kardan a po knjizi ste ukljucili prednju vucu :osmeh:
E sad ne znam sto se tice brzina ali u X brzini on ide osetno vise od 26,28 ali i to cemo izmeriti pa cemo reci pravi podatak,
doduse to su brzine pri 2000 o/min a mnogo tih traktora se vrti brze od toga.

Eto ipak sam ja bio u pravu da se sara ne poklapa no to nije ni bitno.. :)

Sviki, jel ti nezgodan polozaj pedale gasa? Meni je bio nezgodan kad sam vozio proletos takvog istog 577 na sajmu.

Sviki,lepo izgleda traktor i nek te sluzi duugo i bez kvarova! Nego reci ti nama koji je bucniji u kabini yto ili novajlija? I ta cena,jel si dobio neki popust ono od ministarstava ili je to puna cena?

Bubu, meni jeste malo nezgodno pozicioniran, dok mom matorom koji je znatno nizi od mene vec bolje lezi pedala gasa!

Sinisa, rekao bi da su tu negde, ali to ce morati da saceka da probam imt-a u radu, ali reci cu ti da mi je bilo pravo krivo sto nema
ugradjen radio kad sam ga vozio kuci!

Sto se cene tice, to je cena sa uracunatim popustom, odnosno subvencijom od 21%, doduse oni imaju cenu bez PDV-a,
pa od te cene odbiju 21% i onda na cifru koja preostane dodaju jos PDV i tako formulisu cenu!

Poslednja izmena:
pozdrav svima!hteo bih da na mom 577(stari tip) postavim merac temperature kakav postoji recimo na 533 ili 539 pa me interesuje da li je to moguce?na njemu je onaj kombinovani koji cini mi se,nije bas najprecizniji...

Nazad
Vrh