Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodas u stari antifriz fosfornu kiselinu., i reseno koroziranje u sistemu hladenja.,.Da,ali mislim da ima neki naziv taj aditiv.... Etilen glikol.... E ne znam sad. Citao sam to u knjizi pre par godina a mrzi me sad da trazim knjigu,pa podatak.... Sve u svemu zamena na vreme i nema brige zbog jacine. Moze da bude zbog slabosti brige ali zbog jacine jok!
Smesno a i tuzno sta sve ljudima pada na pamet.da to nije onaj iz n.oglasa sto imt 539 2005 prodaje za 1000 eura.
---------- Poruka napisana u 23:37 ---------- Prethodna poruka je at 23:25 ----------
Dodas u stari antifriz fosfornu kiselinu., i reseno koroziranje u sistemu hladenja.,.
Aha.. a ima i da se kupi gotova gledaj sad:
-Ova kabina 1000evra+transport i montiranje!!
Kako ti se cini?
Ovo sam video u Rumi na vašaru, čovek pravi za sve tipove traktora i ima i za 549, 539, cene su mu oko 1000evra manje više, i nije fiksno, mislim da je negde iz okoline S. Mitrovice, imao sam negde vizit kartu, pogledaću. Mogu reći da su krajnje profesionalno i kvalitetno urađene