IMT

Pa mozda ni taj sa prve slike nije njegov! Oh Boze tekst je originalan! Bar onaj deo sto sam shavtio.... Kaze u vozilu se nije pusilo.... Mozda zato sto nije imao pepeljaru? :osmeh: Pa i da jeste kakve ima veze kad nema kabinu?! :haha:

Smesno a i tuzno sta sve ljudima pada na pamet.da to nije onaj iz n.oglasa sto imt 539 2005 prodaje za 1000 eura.

---------- Poruka napisana u 23:37 ---------- Prethodna poruka je at 23:25 ----------

Da,ali mislim da ima neki naziv taj aditiv.... Etilen glikol.... E ne znam sad. Citao sam to u knjizi pre par godina a mrzi me sad da trazim knjigu,pa podatak.... Sve u svemu zamena na vreme i nema brige zbog jacine. Moze da bude zbog slabosti brige ali zbog jacine jok!
Dodas u stari antifriz fosfornu kiselinu., i reseno koroziranje u sistemu hladenja.,.

Smesno a i tuzno sta sve ljudima pada na pamet.da to nije onaj iz n.oglasa sto imt 539 2005 prodaje za 1000 eura.

---------- Poruka napisana u 23:37 ---------- Prethodna poruka je at 23:25 ----------

Dodas u stari antifriz fosfornu kiselinu., i reseno koroziranje u sistemu hladenja.,.

koliko kiseline u procentima?

Aha.. a ima i da se kupi gotova gledaj sad:
5pq0dv.jpg

24327pt.jpg

nqb805.jpg

-Ova kabina 1000evra+transport i montiranje!!
Kako ti se cini? :sta:

tko proizvodi ove kabine i da li ima za 549 i 539?

Ovo sam video u Rumi na vašaru, čovek pravi za sve tipove traktora i ima i za 549, 539, cene su mu oko 1000evra manje više, i nije fiksno, mislim da je negde iz okoline S. Mitrovice, imao sam negde vizit kartu, pogledaću. Mogu reći da su krajnje profesionalno i kvalitetno urađene

Ovo sam video u Rumi na vašaru, čovek pravi za sve tipove traktora i ima i za 549, 539, cene su mu oko 1000evra manje više, i nije fiksno, mislim da je negde iz okoline S. Mitrovice, imao sam negde vizit kartu, pogledaću. Mogu reći da su krajnje profesionalno i kvalitetno urađene

zahvaljujem, bilo bi mi drago imat adresu ili mail ako ništa

Alo ljudi javite se na pravu adresu! Te kabine i kompletne limarije radi moj drugar Milance iz Nocaja(Sr.Mitrovica-Bogatic).
Kabine je radio za imt i rakovicu a limarije za 560 i 577. od starog tipa uradi novi i stvarhu izgleda full!

Nazad
Vrh