MONTOYA
Član
imao sam ja već sam nekoliko puta pisao o tome 560 novog tipa sa motorom od 577,gume su bile 16,9-28 i vukao je 757.20 bez problema prvom brzom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može 577 orati drugom brzom (petostepeni menjač)Ja sam orao sa leopardom 2x14 godinama i uvek je išao drugom a prvom sam išao jako retko i to samo kad su uslovi bili baš katastrofalni.Ali motor,PVP i dizne moraju biti savršeni čim nešto od ova tri nije kako treba nema ništa od te rabote.Dok sad sa novim 577 P na drugu brzinu nesmem ni pomisliti,obično sranje od traktora naspram moje stare sedmice.Mislim da i ovaj ore sa drugom brzom.Smanji ribu. Ako ćeš orat čestito sa 2x14" onda nemožeš orat drugom brzom. A orat sa 577 i 2x12" je gubitak goriva, vremena...
Ma jok obični, bez prednje vuče.SINIŠA 1979 otkud tebi informacija da su u ovim novim klipovi 98,5mm.A gume su iste i na starom i na novom 18,4x30. kao i menjači petobrzinci samo što je na novom potpuno sinhronizovan.I da naravno novi je puno udobniji pregledniji i manje bučan.ma 577 je prava mašina,jel kod tebe taj stari DV
2004 smo kupili nov motor i osetno je slabiji od starog pa zato sumnjamo na manje klipove. A sumnja se razotkrila kad je covek prosle godine otvorio njegovog 577 koji je kupljen cini mi se 2006 i nasao male klipove(98.5). A takodje je jos jedan covek kupio nov motor kad i mi i on je isto rekao da je nov motor sranje u odnosu na starog. Stari skenjani motor je imao vise snage nego nov novcat. Samo ne secam se dal je on njegovog rastavljao. Mi jos nismo naseg ali 101% su klipovi 98.5! I da,stari je vrteo na 2480o/min a nov tricavih 2160. Jedino sto je dobro je to da ne trosi ulje... @ ciobu da se razumemo,oranje u drugoj mu nije na zdravlje ni kod nas a kamoli kod vas. Ali 3-brzine menjac ima savrsenu brzinu za oranje u prvoj. Ne znam za varijantu 560-577,ali 588 je za te rabote izmisljen. Ali za berbu jok! E jos da mu je kabina od novijeg tipa.... Ih! Bila bi uzivancija! Ovako sa ovom kabinom je strava u ulici brestova!Ma jok obični, bez prednje vuče.SINIŠA 1979 otkud tebi informacija da su u ovim novim klipovi 98,5mm.A gume su iste i na starom i na novom 18,4x30. kao i menjači petobrzinci samo što je na novom potpuno sinhronizovan.I da naravno novi je puno udobniji pregledniji i manje bučan.
Ti sto imaju male klipove samo se stubline probuse na 101mm i ugrade novi klipovi i presteluje se pumpa i samo deri pun gas!
Stace ti komso turbina,ona samo brze pojede motorObican dizel je zakon!http://www.youtube.com/watch?v=n-Q9Yxow9ls
Od cega moze da se stavi turbina na 560 ?