IMT

1650 eura za stari tip 577 sve komplet.Kabina,limarija.Mnogo po meni.Kabina može da se nađe za 400 a limarija na kile.

Zavisi i koja je.Ima ih novog tipa ali stakla nisu na dugmiće već na one debele keder gume pa onda one sa staklima na dugmiće pa one sa niskim krovom...

Komso sta mislis da stavis kabinu od rakovice(batuje kabina)

---------- Poruka napisana u 23:51 ---------- Prethodna poruka je at 23:50 ----------

Uze mi rec sa tastature
Ima kod bugija,samo neznam koliko se cene.Dobre su to kabine,cvrste i nepoderive

Ljudi treba mi mala-velika pomoc. Ne mogu da nadjem sliku ili skicu kvacila od imt-a. Ne bitno 539,542 ili 558. Naime radi se o tome da ne znam tacno(tj nisam 100% siguran) gde idu oni limovi podmetaci? Tri lima sa po dve rupe polukruznog oblika. Dal izmedju zamajca i korpe ili izmedju drugog stepena kvacila?

Kolega po pravilu idu izmedju zamajca i korpe,ali ponekad i treba da se stave i za drugi stepen kvacila,kad je kvacilo razjebano pa treba nekako da se vrati u funkciju.:ppozdrav:

Znam ja to ali mi treba podatak kako se montira u originalu. Nisam bas sve rekao u predjasnjem postu.... Dva coveka su se zainatila a jedan od njih je moj stric. Iako ponekad nije u pravu ovog puta mislim da je itekako u pravu ali to onom drugom nije dosta. A taj drugi je toliko tvrdoglav da je to za ne poverovati i nece popustiti dok mu ne dokazes crno na belo! E zato ja trazim tu skicu ili sliku pa da je odstampam i odbranim strica od onog drugog. Link ljudi, dajte mi neki liiiink!!!!

Ako moze nesto da pomogne,sve po redosledu:ppozdrav:
2enx1rt.jpg

Uplatio sam 539 još na novosadskom sajmu i još ga nisam dobio, neznam šta da radim da dođem do traktora?

Nazad
Vrh