Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega Razarač je čekao godinu dana...
Uplatio sam 539 još na novosadskom sajmu i još ga nisam dobio, neznam šta da radim da dođem do traktora?
kod mene na 560 radi vec dve godineTreba da menjam glavu na ujakovom 533, čuo sam da u Vršcu ima neko ko ih proizvodi pa me interesuje da li je neko ugrađivao te glave i kakva su iskustva?
imt 610.14 ili 757.20! isti plug, al oznake su samo drugacije ako ne gresim. Taj mu najlepse pase!koja je vasa preporuka:najpodesniji plug za 577 bez prednje vuce za srednje tesko zemljiste je...
Tacno tako ko zna da ore svaki plug mu je dobar.....Ko ume da ore,svaki plug mu je dobar,a ko ne umeAko je ravnica,a zemlja nije mnogo teska(osrednja),577 moze da vuce trobrazni 12 coli bez problema na 25cm.Imace manje brazde i lakse ce dalje obradjivati zemlju,a naravno i brze sa vecim zahvatom.A ako je jaca zemlja onda dvobrazni 14coli i samo gas.
Bilo koji dvobrazni plug od 14 cola(35cm).Moje misljenje.koja je vasa preporuka:najpodesniji plug za 577 bez prednje vuce za srednje tesko zemljiste je...