IMT

Motor od zastave 100KS nepase,to je vec budzevina.
Motor na zastavi zeti je Fiatov,pase na fiat traktore i univerzale i nema veze sa IMR motorima.E sad kakav je taj iz tamica 91-92,nebih znao dok ne vidim.:ppozdrav:

Taj motor je zvijer ma pripasao bi se sigurno bolji je nego imr po kvaliteti svemu kapi ulja nema.
A bio je samona šlep službi nije teško radio.

NA,pogledas cene u Juselu http://www.jusel.com/onlineprodaja.php sve ce ti biti jasno,ja sam menjao sve i dizne,bosch pumpu nisam dirao jer je reglirana skorije 40 eura,ali moze i to da se uracuna ako treba.Nemam sta da lazem jer sam i ja majstor i radim te stvari,pa kad kazem koliko kosta realno musteriji obicno svi misle da ocu samo da mu osvezim motor i zeznem ga,navikli ljudi da daju po 1000 eura za generalne.Inace sve sam stavljao Indijsko,sem hilzni one su Petar Drapsin.

---------- Poruka napisana u 23:59 ---------- Prethodna poruka je at 23:57 ----------

@577,motor od zastave 100ks je rado FAP za zastavu,to je nas proizvod,jak ko stena a trosi prilicno vise od italijana i IMR-a.Na tim motorima se hilzne cupaju kao na Zetorima.

@577,motor od zastave 100ks je rado FAP za zastavu,to je nas proizvod,jak ko stena a trosi prilicno vise od italijana i IMR-a.Na tim motorima se hilzne cupaju kao na Zetorima.[/QUOTE]
Ada ja ga imam pa nezz piše fiat na njemu odličan je pa nezz da mi vrisne motor na 577 kad bi taj pasao opalio bi ga ja hehe..

Ako pise Fiat to je varijanta koja se ubacivala u zastave,90 ks,a ima i od 100ks.Taj sam imao na Zastavi,izuzetno mali potrosac.Imao sam i 100ks Fapov,e taj je gutao gorivo samo tako,razlika u potrosnji 5-6 litara.Ugradnju zaboravi,poduhvat je zajeban,treba ti traktorska korpa da budzis na bilo koju varijantu zastava motora.+sve ostalo.

Zastava 620 i 621,ja sam imao dve takve i u jednoj sam menjao motor takav,jedva sam ga nasao.To je varijanta 1975-1980god.Motori za svaku pohvalu.Nije prelazila 13 litara potrosnju i kad ima 4-5tona tereta.Uglavnom malo je tih zastava sa tim italijanima.Da ne idemo u :off_topic:

Ja sam sa mojim 542 nakuco preko 10000 hilada sati a imao sam samo dve klasicne generalke koje nisu tako skupe oko 700/800 evra i nistavise od kvarova ni menjac ni xidraulika .baliro sam sanjim po 15000 hilada bala godisnje ,kosijo neznam ni ja koliko plus oro kultiviro oko 40 lanaca .a imao sam 539 nemogu ni da se porede ,sem sto im je motor isti,542 je mnogo bolje resen pocev od kabine sa ravnim dnom pa do svega ostalog da ne nabrajam.

Nisam to želeo da kažem. Nisam dobro shvaćen. A da li vlasnik tog traktora zna uopšte gde mu je taj traktor sklopljen? Da li je siguran da je sve uradio IMT?

Čudi me da vi to u Vojvodini ne znate, traktor je započet u IMT-u, a firma iz Vojvodine (da ne bude reklama i prozivanje) je uvezla motore i finalizovala montažu........

nije licenca, jer onda se ne bi zvali DPS , vec JD ima svoju tvornicu u Pune-u (indij)

Izvinjavam se sada sam osvežio sećanje, u pravu si branko, nije licenca...

---------- Poruka napisana 13-11-11 u 00:04 ---------- Prethodna poruka je 12-11-11 at 23:42 ----------

35c1w2e.jpg

Nista drugo,a ako pumpu uradis na traktorski rezim rada,to je do 50 eura,onda dobijas sve isto kao na fabrickom traktoru.Mozes ostaviti i od tamica,samo ce ici brze,veci obrtaji.Mi smo ostavili tako,ide 60,a snaga ostala ista,tako teramo vec 5 godina.

Nazad
Vrh