IMT

U svakom slučju hvala na sugestijama! Takvu sam informaciju upravo dobio, ipak idem na starije a kvalitetnije pa šta me zapadne mada se upošte ne razumem u traktore, nisam čak nikad ni sedeo u njemu :) Eto ako neko ima 539 planiram kupovinu u januaru!

Moram mu izjaviti saucesce onda,posto je traktor skinut s lizinga o odrzavanju i moci masine ne bih da govorim dok ga ne vidim uzivo,drug ga hvali i ima samo jednu malu manu malo duva pa ce morati da otvara masinu samo malo karike da izmenja.

@Lalo bas ovo sto rece Pocerina tako mlad a vec duva,cena mu je bila neto 15 000e,delovi za JD nisu u opste jeftini,a ako je ostatak isti kao na 577 bojim se da ce i njegov menjac proci kao i kod torpeda 75/90(vecina clanova zna o cemu pricam pa da ne detaljisem).
@Boki ako je taj traktor tu kod vas u selu onda ga nije mogao kupiti moj drug :osmeh: vec mozda ima par komada 2090.

Ja sam ga video proletos kad je spremio s njim a cuo sam da hoce da ga vrati jel ima probleme s njim... A kupio ga kao navodno preko neke veze placen oko 24000 evra... ( da li kredit ili kes neznam ali toliko je bila cena za kes)

ja sam gledo 2090 u svilajincu neki sa crnim motorom cenu nisam pitao je mi se traktor u opste nesvidja spolja jadac a unutra gladacda su stvili perkinsa u nutra i bolju transmisiju sigurno bi bilo vece zaintersovanje

To budzenje kojekakvih motora(navodno orginal,a sve neki turci,bugari,kinezi,meksikanci)na IMT-a je totalni promasaj.Zakon je proverena varijanta sa motorom IMR koji su se pokazali veoma dobro u eksploataciji.A o ceni delova da i nepricamo.:ppozdrav:

Nazad
Vrh