IMT

Brate u problemu sam zadnjih mesec i po dana, prodao sam stari traktor, nije mogao covek vise da me ceka, a ja racunao da ce novi stici, i eto ti, zajmim traktore po selu, srecom svi mi rado izadju u susret, hvala im...

---------- Poruka napisana u 20:25 ---------- Prethodna poruka je at 20:24 ----------

A jbg kad to nema nigdje dobro što ti neko hoće pomoć to ovdje kod mene nije slučaj ja bi ga duvo...
Kad crkne stroj brže raskapaj radi inače stoji posao...

Kod mene u mom zaseoku postoji 14 domacinstava od toga tri kuce nemaju traktore, ostali svi po min jedan, i svi se medjusobno pomazemo, hvala Bogu jos nije bio problem kada se nesto kod nekoga radi da ostali priskoce u pomoc

Ovdje ima traktora na bacanje većinom su IMT ostalo dva tri ursusa i jedan torpedo i rus..
Ali svako svoj poso gleda nema da će nekom raditi došlo tako vrijeme...

Jebiga i kod nas je tako bilo pre 15-tak godina, svako gleda svoje, medjutim sve se vise radi, i kada dogori do nokata onda malo po malo pa svi nekako drugacije razmisljaju, ili je to mozda druga stvar, dosli mi mladji pa sada mi vodimo glavnu rec...

Kod mene je u selu i komsiluku ista situacija od uvek,svi za jednog,jedan za sve.Vise se negleda cije je sta ,samo da se zavrsi posao.I ako bi ostao bez traktora,to bi bilo isto kao da ga imam.
Razarach,koliko je eura kostao novi 549?

Mirko plaćen je 21.12.2010. i uplaćen je u RSD 1.166.156,00, pri kursu tada oko107, i iznosilo je to tačno 10801 evro, kazu mi u fabrici da je sada isti model kao moj 1.418.045,00 RSD sto je pri kursu 97, oko 14619 evra. To je i presudilo da se odlučim za kupovini, cena, jbga sad i za ovoliko cekanje se isplati... Jos da je kao prosle godine 30 % povracaja, onda bi to izaslo 8310 eura (ali budimo realni to bi vec bilo bezobrazno, mislim doci za te pare do traktora)

kod mene u selo je stigao pre mesec dana kao tvoj IMT-549 DW ali sa kačketom uzeo čovek zbog voćnjaka,samo čekao ga od decembra 2010,uzeo preko Milurovića,neznam pravu istinu u čemu je problem bio,navodno priča se da su imali problema sa motorom,tj. sve su sklopili samo motore nisu imali.e sad tako se priča,mada ovaj čovek jauče na Milurovića,navodno imao je neki dug prema IMT-u pa mu prekinuli dostavu traktora

Najveci problem u isporuci tvog traktora je oprema.Da si narucio 549 dv klasican bez ikakve opreme i tafe diferencijala sad bi ga vec vozio,a i prosao bi jos jeftinije.Jednostavno fabrika nije u stanju da sklopi traktor kao tvoj,vec samo najjednostavniji model.Ali nisi ti tome kriv,sto neko nudi nesto da uradi sto nije sposoban.Sta da se radi,sta je tu je:ppozdrav:

Ma nije taj tvoj dovoljno dobro obavesten, ili je dobio pogresnu informaciju, problem je bio u drugim stvarima, da ga Milurovic nije platio IMT-u, taj tvoj bi ga dobio jos za godinu dana.

---------- Poruka napisana u 22:37 ---------- Prethodna poruka je at 22:25 ----------

Najveci problem u isporuci tvog traktora je oprema.Da si narucio 549 dv klasican bez ikakve opreme i tafe diferencijala sad bi ga vec vozio,a i prosao bi jos jeftinije.Jednostavno fabrika nije u stanju da sklopi traktor kao tvoj,vec samo najjednostavniji model.Ali nisi ti tome kriv,sto neko nudi nesto da uradi sto nije sposoban.Sta da se radi,sta je tu je:ppozdrav:

Nije Mirko to problem, i moj komsija je uplatio 18.12, i on je dobio traktor, i to pre svega 12 dana, a njegov je klot verzija sa kabinom.
Kada sam bio zadnji put u IMT-u bio je na ispitnom stolu jedan 5136, ne znam ciji li je, mnogo je dobar.

samo da pojasnimo,nisam ja uzeo taj traktor već tu jedan lik iz sela,kažem vam tj.pišem šta sam čuo uglavnom tek skoro je stigao taj traktor,šta je prava istina to neznam,jedino sam video na fakturi od Procredit banke da je glasila na decembar 2010.

samo da pojasnimo,nisam ja uzeo taj traktor već tu jedan lik iz sela,kažem vam tj.pišem šta sam čuo uglavnom tek skoro je stigao taj traktor,šta je prava istina to neznam,jedino sam video na fakturi od Procredit banke da je glasila na decembar 2010.

Skontao sam te ja, zato sam i rekao taj tvoj

1979god radio sam u imt montaza traktora za osam sati izlazilo oko 150kom imt533 sedam se jedan dan rekord bio 163kom isto 533 558 priblizno se pravio ali 578 579 oko 100kom teze se sklapao

A jbg to je danas tako ja imam imt 533 i to od onih prvih bez špere ima dvostepeno kvačilo.
Uglavnom stari je treba još 2000 549 dv uzet ali odusto i sjebo pare.
I onda smo ped godinu 577 dv uzeli za 5000 eura uredili ga totalno i to je stroj odličan jedino je mjenjač loš.
jeli znaš koliko košta mjenjač sinhroniziran s 5 brzina...
Dal paše od ovog novog.

Druže probaj ovoga pozvati za menjac, vidi sta ce da ti kaze, ja bi mozda mogao da ti prokrijumcarim to preko grane...
http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/826076_AGCO_MASSEY_FERGUSON_1984_god

Kontaktirao sam ga pa ćemo vidit i morat cu malo prvu vuču srediti pošto je automatska ukapčalica..

Cuo sam od nekih da je moguce napraviti to ukljucivanje prednje vuce preko nekog elektro prekidaca, ne znam kako je kod tebe da li se pali elektricno ili mehanicki kada prokliza...

Ma mehanički ali ja oću na ručno da se pali jer ovo kad treba ne pali..
Iako on kad ga ušperam lud stroj prvi kraj može da gura makar da ides motat ne vrijedi..

Nazad
Vrh