IMT

Sad nismo sposobni ni zidarska kolica da sklepamo a da se neraspadnu u transportu od fabrike do kuce,a o traktorima,avionima,kamionima da ne pricamo_Ostalo je jako malo pravih radnika u ovoj zemlji jajara:ppozdrav:

Sutra napokon stiže dugo očekivani traktor, nakon 324 dana sklapanja u fabrici, do sad bi napravio put oko sveta za to vreme...

Upravo tako skoro godinu dana, nista me ne pitaj
Imas o mom slucaju vise na strani 343 poruka #6855 pa na dalje

pozdrav drugari dali moze neko da mi pomogne oko imt 533 danas u oranju otkazao menjac nesto nece da ubacuje u 2 i 3 tesko da ga prevaris da ubaci ka upadne u trecu ide,ide pa ispadne i onda pomesa ,zaglavi ako neko to rasturao sta moze biti menjac je onaj od mf35 sa reduktorom .unapred hvala.

prije mjesec dana stigla zamjena za rakovicu!

97iqsi.jpg

nz39cp.jpg

20pwpdi.jpg

2hofu3r.jpg

20zqpex.jpg

Svaka cast,odlicna masina.Neka dobro posluzi.Moze on 3 brazde,i samo gas.
Ako nije tajna,koliko je bio para:ppozdrav:

3700 eura,do proljetnih radova ce bit kao nov,,(moram radit kocnice , prednji trap, nesto izbacuje iz brzih brzina..i netko je izvadio pomocnu pumpu hidraulika pa me zanima jer se to da nac kod vas polovno s nosacima ,razvodnik je s 4 izlaza)

3700 eura,do proljetnih radova ce bit kao nov,,(moram radit kocnice , prednji trap, nesto izbacuje iz brzih brzina..i netko je izvadio pomocnu pumpu hidraulika pa me zanima jer se to da nac kod vas polovno s nosacima ,razvodnik je s 4 izlaza)

Nisi puno ni dao samo se pazi prepisa ko ja nemogu traktor registrirat.
Radi ugovora između prijašnjih vlasnika.

Jel mislis da ce moci da vuce tri brazde? bolje uzmi taj 757 plug, to on vuce bez muke, a ni 756 nije los. ja imam 542 i imt jednobrazni, neznam koji je tip, ne pise:osmeh:, a u planu mi je da kupim taj 757:bravo:

Traktor je odlican. Pored toga sto imas da radis na njemu. Zameni mu i prednje gume. Vecina gresi sto stavlja polovne kamionske gume. Je ste da su u pocetku jeftinije , ali na kraju vise iznose. Pozdrav.

Nazad
Vrh