IMT

Zdravo svima znam da se ne prica o imt 5106 ali bi hteo da pitam dali je mozda neko menjao zadnje tockove sa 38 na 36 ili 34 da bi sacuvao menjac i diferencijal?

Sto se tice mjenjanja tockova, to naprosto nema smisla, samo treba raditi u normalnim stupnjevima prijenosa i nema se sto pokidati.

Po pitanju prepravka reduktora prednje vuce, Iz nepouzdanih izvora sam saznao da je jedan covjek u mom gradu na 5136 sam to prepravio i to tako da je iskoristio zupcanike iz reduktora kardana od 577 ako se ne varam. E, sad koliko je istina nemam pojma, do mene je samo ova informacija dosla, ali nisam stigao covjeka ispitati nikakve detalje oko toga.

Pitam zato sto ja orem u 1 direktnoj a svi ostali u sporoj 5 ili 4 pa desava se da kidaju nesto .U prvoj je dosta brz pa bi menjanjem tockova smanjio bi brzinu a sacuvao diferencijal .

Sto se tice mjenjanja tockova, to naprosto nema smisla, samo treba raditi u normalnim stupnjevima prijenosa i nema se sto pokidati.

Po pitanju prepravka reduktora prednje vuce, Iz nepouzdanih izvora sam saznao da je jedan covjek u mom gradu na 5136 sam to prepravio i to tako da je iskoristio zupcanike iz reduktora kardana od 577 ako se ne varam. E, sad koliko je istina nemam pojma, do mene je samo ova informacija dosla, ali nisam stigao covjeka ispitati nikakve detalje oko toga.

E te detalje ja nigdje nemogu saznat a morat cu bilo bi lijepo da je na ručicu nego ovako ju nikad ne pali ..

---------- Poruka napisana 09-11-11 u 01:01 ---------- Prethodna poruka je 08-11-11 at 23:49 ----------

Evo malo bajki ..

Poslednja izmena:
Nisam odavno ja u CH. Jos malo pa 5god .

Znam da je ovaj kreten. Ali samo tako moze da se nakrade para. Jer ako nebude izvoza octace sa ono sto je dosad uzo.

Pa što čekaju aj da moderniziraju fabriku poslože kako treba i da prave prave strojeve što ima veze de je...
Ako se obestini...

Ja sam bio u tim fabrikama ( imt. imr. zmaj ) u svim peridima zadnjih petnaestak god. i sta mislite dali oni stvarno mogu da izvoze evropi masine i prikljucke

Ja nokada nisam bio u IMT, IMR i Zmaj. Voleo bi jednom da idem tamo. Stvarno nemam pojma.

Dinkic obecava,kao i onih 1000eura za akcije:haha:
Covek ima stomacnih tegoba,da nekazem nesto drugo:haha:

Zamisli sat kaze da dve fabrike ugura u jednu , a da IMT kasnije prodaju. Ispravite me ako gresim.

Ljudi pantite li vi industriju jugoslavije do kraja devedesetih (traktori,kombajni zitni ,samohodni beraci, silazni, prese,kamioni ,avioni motori,gradjevinske masine,vagoni pa cak i brodovi) a sta je danas

Treba cvrsta ruka da bi se sve to obnovilo. Ne treba za tako nesto puno znanja. Treba samo volja i trud onog koji je na celi te fabrike.

Nazad
Vrh