IMT

Gledao sam tu u oglasu ali nezz nekako previše traži kad još malo pa novu kupiš...

Covjek je iz mog kraja i svercer je sta jest JEST, ali ga poznam i hoce se i cjenkati a ponudi mu i svoju kabinu pod racun...

A bog zna kao da ova moja kabina vrijedi jesam ju sredio jedino je dobra za šumu ništa joj grane ne mogu a pogotovo stakla ne daju se razbiti...
Ali sva trese i vibrira ja to mogu podnijet ...
Jedino je nepregledna...
Ova ne izgleda loše..

Jel moze da se stavi komplet limarija (kabina,hauba, komandna tabla) novi tip imt560, na stari tip "sestice"?

rw71ns.jpg

Negde na netu sam ranije iskopao ovu sliku,cuvam je,trebace kad se bude sredjivao neki 577.Ko je ga sredjivao,svaka mu cast:bravo:

Pozrav svima na forumu! Vidim da se ovde dosta ljudi dobro razume u traktore pa imam pitanje na koje verujem da neko od vas zna odgovor. Da li Perkinsonov motor A-4 248 moze da se ubaci u IMT 560? Da li su nasi po Perkinsu pravili 560 pa moze samo da se srafi ili bi mu trebale neke znacajne prepravke? Motor je inace od Fergusonovog kombajna za zito i samo je postavljen na 4 drzaca a sa zamajca pogon na menjac ide preko remena. Znacilo bi mi misljenje ljudi koji su dobro upoznati u ovu materiju da ne bih istinu saznao na tezi nacin (da sve rasturim pa tek onda vidim da ne moze).

pozdrav drugari vec sam pisao u ovoj temi jes malo odavno ali da se ne prestavljam opet interesujeme koja je razika u ulosku dizne za 533 sa ozn...6133 i ulosku od 539 ili 560 sa oznakom 6267 moio bih ako neko moze da mi pojasni unapred hvala.

Nazad
Vrh