IMT

@bato87 jel bilo jos kakvi masina na licitaci
nista krupno, sve masine su nekada davno rasprodate, ostao je bio ovaj traktor, pneumatska sejacica, setvospremac, cisterna za gorivo i jos neke masine ne znam koje, pocetna cena ovog traktora je bila 3,500 km, bio jos neki lik iz Sarajeva zainteresoven pa samo cenu navukli na 6000 km.

ljudi jece sam orao za psenicu u 1 brzu sa 539 ima 3700 sati radni.

pritisak ulja malo prebaca dvojku dali je to dobro ili pocinje da bude lose.

Vec je pisano o tome ali ajd opet da kazem da ima u Sapcu Jusel http://www.jusel.com/ prodavnica drze Turske Indijske i domace delove .A ako trebaju bas kvalitetni delovi ima u Budisavi kod NS uvoznik Perkins delova i kod njih ima delova za motor ali su skupi.http://www.perkinsdelovi.com/delovi/delovi.html

hvala, nisam vidio gdje ima......jusel sam gledao, al neznam što od toga valja.......mislim da su najbolji klipovi od motinsa ili? a nakraju ću pogledati koliko dođu original perkins, jer želim to kvalitetno uraditi.......pa neka bude i nešto skuplje, al ću znati da je bolji od novoga IMTa.......

---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:05 ----------

Najbolje su se pokazali indijski sklopovi IPL,a i najjeftiniji su sto je i prednost!:ppozdrav:
Karike naravno lisnate

vidio sam da su jeftiniji od motinsa......indija ili motins?

Poslednja izmena:

evo slike od 560 bice kasnije jos :)

to je neko premestio ali nije lose tako lakse je ulaziti kod nas na 539 dosta njih prebacili

ja imam potpuno identičnu kabinu
inače ima više varijanti oraške kabine a ova je najšira i vrata se otvaraju od napred
svetla sam izmestio gore jer su se dole lomila.

scaled.php

Nije niko premestio jer imam ja na fergi kabinu orašje i isto se vrata otvaraju kontra na "dobar dan" a pogledaj na toj poprečnoj cevi podnu šofer šajbe ima li pločica piše tip kabine i god. proizvodnje.

Nije niko premestio jer imam ja na fergi kabinu orašje i isto se vrata otvaraju kontra na "dobar dan" a pogledaj na toj poprečnoj cevi podnu šofer šajbe ima li pločica piše tip kabine i god. proizvodnje.
znam za tu plocicu ali je prefarbana tako da se ne moze procitati
@kloki ekstra kabina, bas ima prostora, ja sam prezadovoljan

Nazad
Vrh