IMT

kakva je izolacija kabine jel se cuje mnogo mjenjac posto u imt fabrickoj kabini se cuje bas
izolacija kabine je dobra, cini mi se tisa u odnosu na ostale kabine 560 koje sam vozio, najvaznije mi je da radi hladjenje i grijanje posebno za vreme ovih jesenjih radova kada je hladno vrijeme

---------- Poruka napisana u 15:01 ---------- Prethodna poruka je at 15:01 ----------

hvala, nisam vidio gdje ima......jusel sam gledao, al neznam što od toga valja.......mislim da su najbolji klipovi od motinsa ili? a nakraju ću pogledati koliko dođu original perkins, jer želim to kvalitetno uraditi.......pa neka bude i nešto skuplje, al ću znati da je bolji od novoga IMTa.......

---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:05 ----------

vidio sam da su jeftiniji od motinsa......indija ili motins?

molio bi odgovor ako netko zna

molio bi odgovor ako netko zna

Mi smo izabrali Indijske kad smo kod ujaka radili generalnu.Kruze price da je fabrika Motins u losem stanju i da je opao kvalitet.Na fakultetu sam cuo od profesora Laze Savina da je od domacih proizvodjaca sklopova "Petar Drapsin" najbolji proizvodjac i da je dosta kvalitetniji od Indijaca, kako su se pokazali u praksi to neznam jer nisam cuo da ih neko koristi.

@mims
Indijski sklop 2700
Motins 5200
Petar Drapsin 3200
Cene iz prodavnice "Rale komerc" Zrenjanin iz marta meseca ove godine.

Upravu si i nije losa na 560,jedino sto bi trebalo odraditi to je krov duboki kao na novijim orasje kabinama,lepse bi stajala.Bolja je varijanta stakala sa kederima od ove na sraf,ali uzima se sta se nudi.
Cena je malo jaka.Ja sam prodao kabinu od 539,novija orasje kabina iz 1997 za 400eura,stanje je bilo ko nova.

Sto se tice izgleda mislim da nije vredno trositi pare i vreme radi povecanja visine krova,moze i pod ovaj plitki da se ubaci kasetofon,spolja farovi .... A inace je kabina sa sarafima 10 u glavu spram ove sa kederima,provereno. :ppozdrav:

lepa brena u oranju, dim izlazi uvek punim auspuhom, oblak se vidi sa 2 kilometra
2aan7uh.jpg

Na njega staviti drugu kabinu,ala bi bio kao bombona.U svakom slucaju,jedan od najboljih IMT izdanja

A kabina je loša ali nigdje nema polovne od nov tipa jedino sam našao od brene ali bez stakala ali tu bi sigurno bilo dosta prepravki...

Nazad
Vrh