Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je neka povišena kabina kao ona na kamionu ona mega spejs.
Komsija je u pravu kada pada kisa bolje ista nego nista, nego ja bih na nju stavio jedan spojler radi bolje aerodinamike i vozi MiskoPokazao sam komsiji slike ove kabine veceras.On kaze i nije losa,barem nemozes da pokisnes.
Bolje da pokisnem!!
imam 533, i sada bi htio malo da ga sredim, pošto to nisam mogao prošle godine kada sam samo sredio radilicu, brušena na drugu specijalu,novi glavni i leteći ležajevi, zamjenjene karike, dihtunzi na cjelom motoru, ulošci dizne.......
sada bi htio zamjeniti:
stubline i klipove
lanac razvoda sa lančanicima i španerom
sredio glavu sa novim ventilima i vodilicama
pumpa ulja (ima dobar pritisak, al kada već sve mjenjam)
pumpa visokog pritiska (nova ili sređivanje stare??)
klavijatura
zanima me koji su djelovi za ugradnju najkvalitetniji i gdje se mogu povoljno kupiti negdje oko novog sada......i što bi još valjalo napraviti, a da nisam napisao
radilicu neću dirati jer je poslije obrade sa novim ležajevima napravila oko 300 sati, a i čahure u klipnjačama su nove
imam 533, i sada bi htio malo da ga sredim, pošto to nisam mogao prošle godine kada sam samo sredio radilicu, brušena na drugu specijalu,novi glavni i leteći ležajevi, zamjenjene karike, dihtunzi na cjelom motoru, ulošci dizne.......
sada bi htio zamjeniti:
stubline i klipove
lanac razvoda sa lančanicima i španerom
sredio glavu sa novim ventilima i vodilicama
pumpa ulja (ima dobar pritisak, al kada već sve mjenjam)
pumpa visokog pritiska (nova ili sređivanje stare??)
klavijatura
zanima me koji su djelovi za ugradnju najkvalitetniji i gdje se mogu povoljno kupiti negdje oko novog sada......i što bi još valjalo napraviti, a da nisam napisao
radilicu neću dirati jer je poslije obrade sa novim ležajevima napravila oko 300 sati, a i čahure u klipnjačama su nove