Attila
Član
Na skakom starijem na kućištu ima nacrt za 3 brzine ali zato ima zanitovanu ploču pored volana gde nactan sa 5 brzina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako, traktor nije moj nego rodjakov, pisao sam o tome. Ovo je znaci 577 a ne 560 sa sedmicinim motorom, mjenjac je 5 brzina a sto na kucistu pisu 3 brzine neznam, mozda je od starog tipa. Motor je IMR, ali je pvp engleska i na njemu su srafovi u colovnim mjerama.Inace je i prije farbanja bio suv kao barut, samo izblijedio ocigledno nije garaziran, radio je na aerodromu i pali mnogo blesavo sto bi rekli na pola kljuca.Auspuh neznam sto nije promijenio ali ima fantastican zvuk. Uostalom za 8 500km vise nego dobar, jer ovdje se trazi oko 12 000km za sedmicu sa krknutim motorom i jos mnogo toga sumnjivim.
Nisam ja farbao, to mu je uradio neki autolakirer ovdje, inace je motor i bio plav fabricki, a limarija je prvo pjeskarena (100 evrica) pa temeljna i lak.Dobro mu stoji ova boja motora i mjenjača!
Ako si ti bojao taj traktor koji ral te boje si tražio, ako nije tajna?