IMT

f0xoj5.jpg

xzuop.jpg

Spolja gladac,iznutra jadac.Mi nismo vise sposobni da napravimo zidarska kolica a kamoli traktor::sramota::::traktor1::

2009-te sam sedeo u tom 2090 u fabrici..... Nazalost nismo mogli ni da ga upalimo a kamoli malo poteramo jer je bio napola sklepan. Taj model je tad imao jd motor u njemu i imao je sivu kabinu. Traktor i nije delovao lose ali je utisak jako kvarila lokva ulja ispod njega,drzali ga u hali koja prokisnjava, prednje gume 11.2-24 a zadnje 16.9-30 ili cak 28.... Ko pretovaren jugic na asfaltu e tako je izgledao! A iznos je i onda spominjan nekih 29000 ali kao dali bi ga za 24. Ma dali bi oni njega i za manje samo da ga prodaju ali mislim da nisu prodali ni jednog jedinog. Ako uopste i postoji vise modela.... Sto kaze Mirko nismo mi vise u stanju ni zidarska kolica da napravimo a kamoli traktor! Zaboravih reci da je tadasnji model imao 5 brzinski menjac naravno sh 5 i bh 5 kao i na 577 stim da su sve brzine sinhronizovali. Verujem da su ostali pri tom menjacu i dalje,jer se sasvim dobro pokazao(mislim na standardnog sa dve sinhro brzine).

Poslednja izmena:
Sta fali traktoru? Na ovom sa druge slike tj. sa ovogodisnjeg sajma su poboljsali kardan, pumpe hidraulika su zupcaste obe i stoje spolja, medjuosovinski razmak je povecan dodatkom kucista izmedju menjaca i diferencijala (kao na IMT 561 sumskom), za menjac nisam siguran a vuce su na njima dovoljno dobre da se nista na njima ne menja. Motor je isti kao kod mene na Claasu samo sto je malo slabiji. Rado bih kupio taj traktor da mi je potreban.

Bubu, jeli to mana sto su pumpe vani, mislim po preciznost hidraulika . Inace i meni se traktor svidja.

Traktor jeste lep i svakome ce se svideti,ali je zato superextra nekvalitetan.Pogotovo za te pare!
Ko je video uzivo znace o cemu pricam:ppozdrav:
A da je kvalitetniji bila bi to masina samo takva!

@sova

Ne vidim zasto bi bila mana?

@mirko 015

Zavrsna obrada nekih delova traktora jeste mozda malo losija ali da se razumemo kojem je traktor do 30000 evra nebitne snage extra dobra zavrsna obrada kabine i limarije?

kojem je traktor do 30000 evra nebitne snage extra dobra zavrsna obrada kabine i limarije?
Paa ima ih nije da nema, samo sto ako navedem mozda se shvati kao reklama... Cak su kompletno gledano bolji od imt-a. Mozda ih ima vise ali ja znam za dva proizvodjaca koji se uklapaju u 30h e. Svidja se meni Imt,nije da ne, al ne za te pare. I mislim da ima kvalitetnijih uradjenih traktora na trzistu.

@sova

Ne vidim zasto bi bila mana?

@mirko 015

Zavrsna obrada nekih delova traktora jeste mozda malo losija ali da se razumemo kojem je traktor do 30000 evra nebitne snage extra dobra zavrsna obrada kabine i limarije?
Cuo sam od nekog majstora ovdje da je potapajuca pumpa najpreciznija za plug a ovdje kod mene je 90% traktora IMT u rasponu od 533 do 577.

Sve je to manje vise isti ocin-neki popravljaju kvalitet neki stagniraju a neki su se i pokvarili. Pre nego sto sam pazario traktor par godina unazad pratim traktore svih proizvodjaca sa klasicnim menjacima do 100 konja i vrlo dobro znam sta bih kupio od svega toga. Posto sam se raspitivao za taj Perkins motor koji je ugradjen u 2090 saznao sam da je sam motor u predstavnistvu Perkinsa 6600 evra + PDV onda ne treba vise nista da kazem zasto je taj 2090 tako skup..

Da neki se popravljaju a neki se kvare.... E bas taj motor se ugradjuje u traktor koji otprilike kosta kao i ovaj 2090 a mislim da nudi mnogo vise.

Nazad
Vrh