Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slike sto je postavio mirmag i sliku sto je postavio bobanvrb,ti traktori nemaju isti auspuh.Ala su mi skarabudzili taj auspuh, koji je menjac u njemu?
Paa ima ih nije da nema, samo sto ako navedem mozda se shvati kao reklama... Cak su kompletno gledano bolji od imt-a. Mozda ih ima vise ali ja znam za dva proizvodjaca koji se uklapaju u 30h e. Svidja se meni Imt,nije da ne, al ne za te pare. I mislim da ima kvalitetnijih uradjenih traktora na trzistu.kojem je traktor do 30000 evra nebitne snage extra dobra zavrsna obrada kabine i limarije?
Cuo sam od nekog majstora ovdje da je potapajuca pumpa najpreciznija za plug a ovdje kod mene je 90% traktora IMT u rasponu od 533 do 577.@sova
Ne vidim zasto bi bila mana?
@mirko 015
Zavrsna obrada nekih delova traktora jeste mozda malo losija ali da se razumemo kojem je traktor do 30000 evra nebitne snage extra dobra zavrsna obrada kabine i limarije?