IMT

Mnogo je to para,moj komsija je kupio 560, 87. godiste za 3200 eura,a trebale samo gume da se zamene.Po meni je to mnogo,a ima i dosta ulaganja,i mora da se pazi da nema nekih peripetija(problema) u vezi ovog traktora,ko zna zbog cega se zapalio,ili koga je zapalio.

Black edition :D

Ne vredi to ni toliko,danas sam gledao od jedne firme rusa 552(u globalu kompletan,fale pumpe,alnaser i alternator) za 1700e a ovaj izgoreo pa 2500e.

Nisam prilazio takvim mašinama, ali jedno je sigurno. Lim na haubi je pretrpeo pregrevanje i teško može više da prima boju. Možda postoji i neki reparator, pa da se nanese i da boja bude postojana. Što se tiče motora, prednji semering je izgoreo,a onaj do zamajca je najverovatnije pretrpeo jer nije bio izložen direktnom plamenu. Pitanje je da li je gumeno usisno crevo, kada je gorelo, upalo u metalni deo grane, pa posle u glavu motora, što bi moralo da zahteva njeno skidanje i čišćenje sedišta usisnih ventila. Takođe je pitanje kuda su se slivali delovi dizel filtera, pa treba proveriti cevi oko pumpe visokog pritiska. Trebalo bi i da su preživeli zaptivni prstenovi na hidrauliku, ali semerinzi na trubama verovatno nisu. Mislim, sve može da se reši, ali je nabavna cena ovog traktora presudna za to da li i koliko vredi ulagati dok ponovo ne "uđe u brazdu".

Pa nisam ja bas u fazonu da slikam okolo po selu, ali OK dok ga montira okacicu, sad mu je skinuo haubu da ofarba.
Kao sto sam i obecao...
357pytd.jpg

ddnjbr.jpg

30wnywx.jpg

2hgd283.jpg

34zgie8.jpg

ml4mj6.jpg

Samo stvarno je tesko raditi sa 6 brzina naprijed nekada mu je potrebna brza ili sporija kada nesto radi a jedino aklo ima treci mjenjac traktopr e onda mogu biti tri glavne brzine i da ima polovljenje na jednom mjenjacu!

Ovako, traktor nije moj nego rodjakov, pisao sam o tome. Ovo je znaci 577 a ne 560 sa sedmicinim motorom, mjenjac je 5 brzina a sto na kucistu pisu 3 brzine neznam, mozda je od starog tipa. Motor je IMR, ali je pvp engleska i na njemu su srafovi u colovnim mjerama.Inace je i prije farbanja bio suv kao barut, samo izblijedio ocigledno nije garaziran, radio je na aerodromu i pali mnogo blesavo sto bi rekli na pola kljuca.Auspuh neznam sto nije promijenio ali ima fantastican zvuk. Uostalom za 8 500km vise nego dobar, jer ovdje se trazi oko 12 000km za sedmicu sa krknutim motorom i jos mnogo toga sumnjivim.

Nazad
Vrh