ivant
Član
ima li neko da je kupio 2090 makar neko iz sela pa da kaze nesto, za sada mi se cini da su napravili par komada da ih setaju po sajmovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada ukljucujem kardan na 539 tesko se ukljucuje i krci dosta,sta da mu radim?A rucica ima malo lufta.
Moracu nesto da resim dok berba ne krene,on ukljucuje ali tesko,a nekad kao u sir,ali retko kad kao u sir,vecinom krci!Otvoris plocu ispod traktora na zvonu menjaca i stelovanje sa spijunom.
Iako ides zahvat je super jednostavan,tako da znas zbog
Danas am bio u Gaj mogao sam da dodjem i da ti uradim to docicu opet za koji dan do kraja nedelje ako ne sredis javi se na ppMoracu nesto da resim dok berba ne krene,on ukljucuje ali tesko,a nekad kao u sir,ali retko kad kao u sir,vecinom krci!
Smanji Gas na Ler pa ukljuci Ako i to nepomaze Ugasis traktor Ukljucis kardan i Upalis pod kvacilom,Posle se lako iskljucuje,Ali moj savet smanji ler na traktoru i Ubacivace ,Ovo znam jer prosle godine brao sam sa 539 i imao je taj Problem Nije bilo vremena pa smo tako braliKada ukljucujem kardan na 539 tesko se ukljucuje i krci dosta,sta da mu radim?A rucica ima malo lufta.
Imaš slike u ovoj temi:Da li neko može da mi objasni kako se na IMT 533 mogu ugraditi 3 suha grijača?
Da li se u tom slučaju skida postojeći grijač, ili se i on zadržava?
Prosle godine 30 lanaca sam obrao tako,pali gasi,pa sam zeznuo bravu paljenja,bio mi je majstor,nastelovao samo sad ide malo teze kvacilo,ali nema veze,glavno je da on ukljucuje.Ipak hvala...Smanji Gas na Ler pa ukljuci Ako i to nepomaze Ugasis traktor Ukljucis kardan i Upalis pod kvacilom,Posle se lako iskljucuje,Ali moj savet smanji ler na traktoru i Ubacivace ,Ovo znam jer prosle godine brao sam sa 539 i imao je taj Problem Nije bilo vremena pa smo tako brali