Ja na 533 imam 12.4-28 i ide ko zmaj! I u oranju i svugde...bio je kod nas 549 sa 14,9-28 gumama,prazan ide kao lud ali sa 5t pšenice u 5-oj mu po teško
neki su stavljali 12,4-28 na 539 i nije loše, mada kad je malo teže oranje mora treća spora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja na 533 imam 12.4-28 i ide ko zmaj! I u oranju i svugde...bio je kod nas 549 sa 14,9-28 gumama,prazan ide kao lud ali sa 5t pšenice u 5-oj mu po teško
neki su stavljali 12,4-28 na 539 i nije loše, mada kad je malo teže oranje mora treća spora
Pa IMT je to.Ja na 533 imam 12.4-28 i ide ko zmaj! I u oranju i svugde...
I naravno nozni gas ugradjen
Hvala!Hauba je rucni rad,kupio tablu lima 1mm,odneo kod limara,savio covek za 300din.doneli kuci izvarili,ojacali,napravili napred ram od kutije 30X50,osnovna boja i farbanje.Koliko je kostala nemam pojma,ovako na grubo sa farovima oko 30 eura.Sad se hauba otvara napred,prekticno i lako.Bivsa hauba je bila totalni promasaj IMT-a,vecu glupost nisam video.Ako jos nesto mogu pomoci,pitajte
sako nije problem malo detaljnije slikaj i kada je otvorana,evo slika kako sam montiri poteznicu na 539
зашто користиш тај додатак за качење топлинка?
sako nije problem malo detaljnije slikaj i kada je otvorana,evo slika kako sam montiri poteznicu na 539
зашто користиш тај додатак за качење топлинка?
radi sejačice sam to namestijo svaki prikljčak podigne malo višlje,poteznica je namontirana radi prikolice za đubar a kosi i grabljama presi nesmeta jer trenutno radi samo te poslove