Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu gumice koje su za nijansu vece da funkcionisu! Ili su ta mera koja treba ili su mnogo vece pa samim tim ni ne mogu da se namontiraju. Fi 19.05 je mera glavnog kocionog na imt-u 560,577... do 510x. Kod njih je veci cilindar(mislim 25.4) Recicu vam tajnu, ali znate onu: Pamti pa vrati! Kupite set gumica od stojadina,ne od juga,i tamo imate sve sto vam treba. Imate dovoljan broj poluokruglih gumica ukoliko ne mislite mod. cilindar. A ukoliko zelite onda morate uzeti dva seta i onda onu "sesir" gumicu koja ide na pocetak glavnog kod stojadina isto tako morate nabudziti na imt-ov glavni. Mislim da i u Ladinom setu ima dovoljan broj gumica jer ona ima hidraulicno kvacilo pa je dovoljan samo jedan set. Mislim... Najvaznija stvar je da kupite BOKELJKA KOTOR gumice eventualno pirelli jer ostalo je bofla. Uglavnom. I naravno cilindri vam moraju biti glatki bez ostecenja jer ce i najmanje ostecenje pojesti i najkvalitetniju gumicu. To je otprilike to. Ako sam nesto zaboravio,dopunite me ili ako vam nesto nije jasno,pitajte.siniša,od kog auta stavljaš gumice u glavni kočioni
one gumice što se uzimaju kao set za reparaciju nisu ni za k... ne bitno od prizvođača,
ja sam pre dve godine uzeo u jednoj radnji bilo na komad od nekog auta,za nijansu veće od orginal i služe još...
pošto su kod drugara na 560 propustile odem opet u tu radnju da kupim da mu zamenim ali nema ...a radnica me ubeđuje da tako nešto nikad nisu ni imali...
da,te koje sam uzimao na komad su oko 19mm a one koje sam dobio u setu za reparaciju su negde oko 18,7mm pa sam zato smatrao da sam kupio veće nego što su namenjene...Ne mogu gumice koje su za nijansu vece da funkcionisu! Ili su ta mera koja treba ili su mnogo vece pa samim tim ni ne mogu da se namontiraju. Fi 19.05 je mera glavnog kocionog na imt-u 560,577... do 510x. Kod njih je veci cilindar(mislim 25.4) Recicu vam tajnu, ali znate onu: Pamti pa vrati! Kupite set gumica od stojadina,ne od juga,i tamo imate sve sto vam treba. Imate dovoljan broj poluokruglih gumica ukoliko ne mislite mod. cilindar. A ukoliko zelite onda morate uzeti dva seta i onda onu "sesir" gumicu koja ide na pocetak glavnog kod stojadina isto tako morate nabudziti na imt-ov glavni. Mislim da i u Ladinom setu ima dovoljan broj gumica jer ona ima hidraulicno kvacilo pa je dovoljan samo jedan set. Mislim... Najvaznija stvar je da kupite BOKELJKA KOTOR gumice eventualno pirelli jer ostalo je bofla. Uglavnom. I naravno cilindri vam moraju biti glatki bez ostecenja jer ce i najmanje ostecenje pojesti i najkvalitetniju gumicu. To je otprilike to. Ako sam nesto zaboravio,dopunite me ili ako vam nesto nije jasno,pitajte.