MONTOYA
Član
to prodaje tvoj kolega mehaničar Rođa iz Banovog Polja,švercer ali korektan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod nas i nije tako omiljen,više se uzima 560Svi imamo problem sa forumom,nesto zeza stvar.565 je dobra varijanta IMT-a,motor je malo ostriji nego na 560,po meni su to traktori veoma dobri.Bilo bi najbolje da se neko javi ko ima pa da kaze svoja iskustva.Znam da je prilicno omiljen IMT traktor.
Svaka cast druze,umro bih a ovo nebi probao.Upravo sam namestio poluge ovako i sad zakivaju kocnice,a mekane su ko na autu.Za ovo slediIma rešenje za ovo. Na kraku poluge kočnica, nazad gde je zakačena šipka od nožne i šipka od ručne treba da šipku od ručne staviš u tu gornju rupu gde ja sad zakačena ručna, zatim taj limeni šlic od ručne malo raširiš da može i on da objaši i da bude na istoj toj rupi, jedino što ti treba je malo duža bolcna ili šraf. Pedala bude mnogo mekša, pa samim tim imaš i bolji učinak.
Nema veze sto su 14 gume. Sto MONTOYA kaze i kod nas je 560 omiljeniji od 565. Kod mene u selu nema ni jedan 565, dok 560 ima preko 10, a imam ga i jaIspravite me ako gresim,jel 565 treba da ima 16-ke gume pozadi.Ovaj ima 14.
Nema veze dali je svercer i posto je kupio on traktor,bitno je da je dobar,uredni papiri i da dobro sluzi.
Alat za takve matice:
Tako je mora cevasti,i stezanje do dzaja.