IMT

Simpson S_324 je u tafe 35, a u tafe 42 je Simpson S_325 kao i u IMT-u. Samo je pitanje dali je isti proizvodjač
Da u pravu si omasio sam za broj, a proizvodjac, trebalo bi da je isti osim ako nije kakva indijska mala privreda ili mozda ovi nasi dovuku dijelove od boga pitaj koga, pa oni karabudze_ko ce ga znati.

Majstore skini ovo,to je fabricka knjiga 558/560. Medju prvim stranicama tacno ti je obelezeno gde se nalazi broj motora http://www.box.net/shared/eoodzanaxi

Evo iz knjige:Seriski broj motora urezan je na zadnjem delu bloka cilindra,gore,sa leve strane motora(sa strane pumpe za ubrizgavanje)

1z3b8yb.jpg

2469u1z.jpg

ao1iqw.jpg

9jm41t.jpg

2drxkdl.jpg

Moja azdaja 540

Poslednja izmena:
PA koliko bi vrijediio IMT 542 sa 9 hiljada radnih sati a jedna generalna mu radjena na 5 hiljada nema kabinu 1988 godiste novi model maske?

Razlike su velike izmedju 539 i 540.Prednji trap-most,menjac,diferencijal,kardan itd.Menjac,diferencijal i hidraulika je od 560.Narvno ima dvostepeno kvacilo i tezi je 300kg. od 539.Na mom 540 je treca generalna upravo uradjena i dva osvezavanja je doziveo.

Menjac trostepeni,a radni sati boga pitaj,sad sam stavio nov sat.Uglavnom vecina srafova je vec sjebana od odvrtanja i zavrtanja pa sam morao dosta toga sredjivati.

Razlike su velike izmedju 539 i 540.Prednji trap-most,menjac,diferencijal,kardan itd.Menjac,diferencijal i hidraulika je od 560.Narvno ima dvostepeno kvacilo i tezi je 300kg. od 539.Na mom 540 je treca generalna upravo uradjena i dva osvezavanja je doziveo.

Diferencijal je isti.Samo kućište dif. nije isto.

Da dodam,menjac nikad nije diran,ide kao u sir,jedino oce nekad da zaglavi izmedju brzina.Kod burazera a i kod ostalih vlasnika 542 u selu menjac je radjen vise puta,katastrofa 4 i 5 redovno odu pa posle i ceo menjac.Inace 540 postoji samo sa 3 brzine.

Nazad
Vrh