IMT

Uplatio sam traktor pa me interesuje šta je bolja opcija naš domaći motor sa rotacionom pumpom ili simpson motor on ima linijsku ista je cena

Simpson je jači i oštriji nego domaći. Jedna moja mušterija ima takav traktor i još 3-4 komada 539 sa domaćim motorima, ali sa Bugarskim najradje rade i gazde i radnici.
Da dodam da i daleko lakše pali zimi od onih sa domaćim motorima.

Radjen je po licenci Perkinsa, a ovaj koji spominjem u vreme kad je kupljen (2004) je rečeno da je Bugarski.

Takve plugove vuče ursa sa 20-tak konja manje...... Al nema veze.......Važno je da traktor posluži svrsi bio on crven ili plav, svejedno koje marke....

Mityoo druze nemas pojma koliko nam je drago sto je taj tvoj cuceci fan IMT-a poceo da se dize pa sad vozis IMT-a jednog,za koju godinu ces i sam videti sta su masine. ;) :haha:

To što vozim IMT-a ne znači da ne volem Zetora, samo radim sa onim što imam, ne daju mi komšije da kupim Zetora..... Za ovo par jutara što radim sasvim mi je dovoljan i IMT... Par sati nedeljno, koliko provedem u zadnje vreme u traktoru, mogu da izdržim i u skučenoj kabini, i da zebem zimi i da mi je vrućina leti, i da nosim antifone na ušima......itd, itd.....

Samo ti Mico zakaci za tvog Ursu IMT plug 758.30 i vuci ga istom brzinom kao onaj 'bicikli' od pluga sa mnogo glava a malog zahvata i na istoj radnoj dubini pa nam javi rezultate...

Nazad
Vrh