IMT

@ Dragan 82
Hvala takodje na informaciji, ma gledacu da nadjem sa dva ventila , kao sto je bio!!
Lopovi i prevaranti su nadkupci, a ja gledo da ispostujem dogovor do kraja, stacu sad , nema veze idemo dalje!
Sta si ti uradio sa prednjom hidraulikom, jesi li je prodo, koja je cena bila?

Treba ti dvosmerni i za plug obrtac i za pneumatsku sejalicu , za spustanje i podizanje diskova , ako postoje 2 prikljucka.
Dupli i dvosmerni naprimer kao ovaj,s tim da slika nije bas iz najboljeg ugla... U vecini slucajeva je dovoljan jedan dvosmerni ali kad vec nemas i moras da kupis,kupi dupli!
2whlfd5.jpg

Nisam prodao prednju hidrauliku . Nisam je stavljao po oglasima. Ali stavicu je . Prednja hidraulika je posebno dobra i za one koji imaju njive daleko od kuce. Pa od jedanput , mogu ici sa 2 prikljucka , npr. Plug i tanjiraca ili setvospremac i sejalica za kukuruz itd. Tako se stedi u odlascima do njive.

@Trnavac

Prednost duple pumpe je da u isto vreme mozes da koristis osnovni hidraulik (poluge) i da napajas spoljne potrosace dok sa tzv. 'kornjacom' ili cak bez nje kao sto je to kod tebe nije moguce. Kod tebe fali razvodnik sto za sada vidim sa slike. Ventilcic sa ploce hidraulika mozes komotno da skines i da zavrnes cep jer je i taj ventil za udvajanje protoka pumpi promasen projekat. Kod tebe je isao razvodnik sa 2 dvosmerna ventila. Razlika u razvodnicima sa jednim i dva ventila je sem sto im ime govori da je za jednog ili dva potrosaca i ta sto kod razvodnika sa jednim ventilom rucica za promenu namene (jednosmerni-dvosmerni klip) stoji sa strane a kod duplog razvodnika stoji sa gornje strane.

Da li je neko od Vas pokusao ovo sa 533:

Gospodu sto zive u iluzijama sto se performansi IMT traktora tice ostavljam da i dalje zive u iluzijama jer su dalji komentari suvisni...

Pukla membrana PVP.Da hoće svi ovako.Mi bi mehaničari bili milioneri.

Namece se kao jedino logicno objasnjenje, da filter vazduha pruza otpor (stvara prigusenje), koji kada se eliminise desi si situacija da traktor brze ide.

Skini donji deo filtera i videces da ce da gura vise nego kada se skine samo "lula" :osmeh:, kad se skine donji deo, lula vise ne igra nikakvu ulogu jer vazduh uvlaci direktno odozdole.

Toplo nepreporucujem ovo!,ja na mom traktoru neprelazim 1800 obrtaja jedino u oranju uz breg pomognem sa 1900 ;),U mestu sam jednom prilikom nabijo gas do kraja kada je kazaljka presla 2000 obrtaja skala mi se vratila na 1400 obrtaja a i dalje je vrteo(dok nisam dosao do limitera na bosch pumpi),Nikakav problem odvijte granicnik hoda na bosch pumpi i samo gas dok se neraspadne ::namigivanje::

Rakin, 533 nema gas na pumpi vec na leptiru na usisnoj grani i u mom slucaju granicnik na leptiru nije diran. Hteo sam samo da pokazem sta se desi na 533 kada se izvuce filter ali to inace ne radim jer taj traktor vozim otprilike 3 puta godisnje. Bez filtera nisam probao da vozim ali ne verujem da bih postigao da dobijem jos obrtaja.

Dali neko ima iskustva sa ovim novim indijskim motorima mislim da se zovu "simpson" što se ugrađuju u 539 traktore

Nazad
Vrh