IMT

Fali ti ovo..

wwngqt.jpg
..auuuuuuuuuuu, pa to je izgleda puuuuno, a to je ?
I kosta od prilike?
Hvala ti MIRMAG!!!!:sta:

Ma ako je samo tih 50€ ja sam onda OK!!
Nemoj da je vise, znaci traziti razvodnik sa crevima komplet?
Odatle se vide da idu dva creva , ka nazad, trece je sa ceone strane, i cetvrta je cevka, jel tako MATICU?
Ako je to samo 50-tak evropejaca, kupujem odma!

Može da se doda još 10 ako treba pored ovog.Koja je razlika između starog i novog tipa kada su to dva ovakva kao na slici samo spojena.

Tako idu kada se ugradi poklopčić.Obično ti traktori koji ga imaju ugrađenog ili nemaju ili im ne funkcioniše pomoćna pumpa pa je on zamenjuje.

Ma ako je samo tih 50€ ja sam onda OK!!
Nemoj da je vise, znaci traziti razvodnik sa crevima komplet?
Odatle se vide da idu dva creva , ka nazad, trece je sa ceone strane, i cetvrta je cevka, jel tako MATICU?
Ako je to samo 50-tak evropejaca, kupujem odma!

Trnavac izbriši poruke da bih mogao da ih primaš. I imam ja taj razvodnik hidraulike da prodam sa sve crevima.

@gagi isti su 577 i tvoj masej? Otkud sad pa to? @ nidzo masina je za te pare samo takva e sad sto je takav kakav je..... svi stari tipovi kabina su takvi. @ rakin dobar ti je 558 barem ovako sa slike. Dobro izgleda.

@Trnavac

Prednost duple pumpe je da u isto vreme mozes da koristis osnovni hidraulik (poluge) i da napajas spoljne potrosace dok sa tzv. 'kornjacom' ili cak bez nje kao sto je to kod tebe nije moguce. Kod tebe fali razvodnik sto za sada vidim sa slike. Ventilcic sa ploce hidraulika mozes komotno da skines i da zavrnes cep jer je i taj ventil za udvajanje protoka pumpi promasen projekat. Kod tebe je isao razvodnik sa 2 dvosmerna ventila. Razlika u razvodnicima sa jednim i dva ventila je sem sto im ime govori da je za jednog ili dva potrosaca i ta sto kod razvodnika sa jednim ventilom rucica za promenu namene (jednosmerni-dvosmerni klip) stoji sa strane a kod duplog razvodnika stoji sa gornje strane.

Da li je neko od Vas pokusao ovo sa 533:

Gospodu sto zive u iluzijama sto se performansi IMT traktora tice ostavljam da i dalje zive u iluzijama jer su dalji komentari suvisni...

@ BUBU
HVALA ti , potrudicu se da to nadjem, i namestim kako treba , jer meni zbog berac trebace taj dvosmerni!!!!
U svakom slucaju HVALA na drugarskoj pomoci i tebi i MIRMAG-u!!!
Kad se sretnemo dajem pijenje !!!:ppozdrav::osmeh:

Treba ti dvosmerni i za plug obrtac i za pneumatsku sejalicu , za spustanje i podizanje diskova , ako postoje 2 prikljucka.

Nazad
Vrh