IMT

Isti su,Mada sto se stanja tice mnogo je gori,u rezervaru kad sam hteo gorivo da sipam,bilo je 2 prsta taloga na dnu pa sam i odustao i direktno iz kanistera sam druko,Zadnje gume su iste ali one su iscepane i probusene,Sad majstori neznam kolko taj traktor ima Kila i kolko kosta kilo gvozdja ali mislim da na kilo sigurno ispadne oko 1500 eura?

Dukej:Menjac ima 3 brizne plus rikverc naravno sa reduktorom isto kao kod 558.

Znam samo da ima Cav rotacionu pumpu,i cini mi se da je motor S44,jer dizne stoje ukoso pa sigurno je direktno brizgan.

Tezak je oko 3200kg i manje, pogotovo ako nema prednje tegove ako su zadnje felne drugacije,tj one uske,prazan rezervoar... Tako da ni na kilo ne vredi toliko,jer ti moras potrositi jos oho hoo da bi doveo traktor u red. Lakse,bolje i jeftinije je naci nekog kompletnijeg pa ga malo doterati za rukom... bar ja tako mislim. @rakin ajd okaci sliku tog 558 za 4000e da vidimo kakav je.

Ja imam 585 jesenas sam kupio. Imas slika u ovoj temi sam postavio. Dao sam za njega 2600 eura i morao sam mu uraditi pumpu hidraulika sto me kostalo jos 140 e. Sve ostalo je ok. I da, ima perkins motor 80 ks.
sinisa1979 cija je ovo sedmica sa slike?

I @ Nidzo kako si zadovoljan sa imt-om? Jesi prosao tako da te zaustavljaju i pitaju kojom brzinom ores? Ajd i ti okaci sliku ako ti nije mrsko.

27xf8ee.jpg

Za te novce je odlican. Bilo je par slucajeva da ljudi koji oru pored mene stanu pa gledaju kolko duboko orem kad idem tako brzo... Zbog tog sam i kupio njega a ne 577. Jedino je udobnost na ocajnom nivou.

Da isti je ovakav iste su i felne,Moja greska

Sinisa1979:Evo slike ispod,Instalaciju Sam pocupao jer kod mene dinama neprolazi,Pokazacu ti jos jedan 558, Moj deda je prvi vlasnik,Nije radjena generalna,Menjane su karike ali nije bilo potrebe.

Slike Kupljenog 558:
Fotografija0397.jpg

Fotografija0395.jpg

od drugog

Fotografija0364.jpg

Fotografija0368.jpg

Fotografija0367.jpg

Fotografija0280.jpg

Fotografija0279.jpg

ko je radio i radi sa takvim mf zna sta je da je bolji od 577/8... a ja mislim da cu da ga prodam da uzmem malo mladje nesto

@ RAKIN
Sto znaci da nije raskopusan, kako rece bubu, vec je takav tip!?
Jer ima drzac sa 4 rupe, kao sto se vidi, traktor je 89 godiste.
Plasio sam se da ne fali sta a glupo mi je da ga rasturam i proveravam , a jos ga nisam ni probo kako treba!
Zato sam postavio pitanje, dok je BUBU reko da vidi sliku od zadi, a evo jedne i spreda! U svakom slucaju , hvala ti druze !:ppozdrav:

fk34fk.jpg

Trnavac, hajd uslikaj i kabinu iznutra tj. plocu hidraulika i levu stranu ispod sedista jer je tu glavno mesto hidraulike za spoljne potrosace.

@gagi

Jel taj tvoj MF ima raketni pogon kad je tako dobar?.

od tvog starog tipa je bolji a i od novih u oranju ako nisi vozio nepricaj u prazno :ppozdrav: taj mf je napravljen pre tvoje sedmice ustvari ovo mu je tata
:haha:

gagi;Imaš temu o MF pa tamo možeš da hvališ i upoređuješ svoj traktor.Il te je možda bilo sramota da ga staviš tamo u temu pošto je u temi trenotno reč o nekom MF od 145ks.

Nazad
Vrh