IMT

Gledao sam kako ore 5170 i case puma 155.Oba su imali četvorobrazne plugove stim što je Case imao rešetkaste daske.Ista parcela i jedan pored drugog.Mogu vam reći da ga je IMT bukvalno preslišao.Mnogo brže i lakše je vukao plug.Vidno je bilo kako odmiče Caseu.Doduše nisu dimili ni jedan ni drugi ali se po zvuku moglo ipak zaključiti da je IMT-u dosta lakše.

Здраво свима .
Имам два питања :
1.на имт 533 пукла глава између усисног вентила и коморе , има ли смисла заваривати , или је најпаметније купити нову (напомињем да је пукла преко већ једанпут завариваног места) ?
2.пукла ми виљушка за укључење и искључење компресора . Јел има то негде да се купи?

Здраво свима .
Имам два питања :
1.на имт 533 пукла глава између усисног вентила и коморе , има ли смисла заваривати , или је најпаметније купити нову (напомињем да је пукла преко већ једанпут завариваног места) ?
2.пукла ми виљушка за укључење и искључење компресора . Јел има то негде да се купи?

Glavu motora najbolje ti je sad da kupis drugu.Nije bitno polovnu il novu samo nek je citava.
Viljusku zavari i probaj ukljucivati kompresor na najmanjem mogucem gasu(ler).

ja sam se razocarao kada sam video kako pumu zanosi 4-brazdni obrtac...a ni brzinu nije imao neku za pohvalu.e sad mozda baja nije uhodan ili sta vec,ali jedno moje zapazanje.mali off

Здраво свима .
Имам два питања :

Ja sam u juselu uzeo glavu za 533 za 1160 din tu sam naso najpovoljnije.I sve je ok samo sam je namontirao.A sto se viljuske tice mislim da i to imaju. http://www.jusel.com/ .Pozdrav.Da napomenem ja sam uzeo indisku rdt.nemoj smr kazu da te glave nevaljaju ali nisam licno proverio_Ova RTD radi provereno bez ikakvih prepravki

Bitno ti je da trazis komplet glavu sa ventilima i poklopcima pretkomora.I svi vijci moraju odgovarati.Inace imas problem.Ja sam jednu kupio i morao sve vijke na poklopcima pretkomora traziti druge.Navoj se nije slagao_Original je m10.Na njoj su bili m10*1,5.Zato najvise na vijke pazi prilikom kupovine.

Paga ako nećeš da variš viljušku ili ako je ne nađeš nek ti strugar napravi novu nije komplikovano a viljušku skini i zanituj na novu osovinicu.

zavisi u koliko solidnom stanju i koja god.?
2ugja5x.jpg

Nazad
Vrh