MONTOYA
Član
560 sa 5 brzina je 567
565 sa 5 brzina je 569
565 sa 5 brzina je 569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imate 565 i sa pet i sa tri brzine...
Imam pitanje za ljude koji imaju 577? Zaglavljuje mi menjač u četvrtoj i petoj, tj. nemože da se ubaci u četvrtu, a nekad i u petu Da li je neko imao takav problem i šta je uzrok tog problema?
Dodji u moj kraj pa natovari isto tereta na obadva npr po sumi pa da vidis koji je bolji gdje 565 DW izidje ovaj nema sanse!!!!! Moj prijatelj u jednom selu ima IMT-a 539,577 novi model i 565 DW a uz njih i JD od 110 ks sa IMT 565 vozi 6 metara drveta a sa 577 isto oko 6 metara 577 ide sve do kamenja ali a kamenju nastaju problemi jer mu tu zafali 40-50 cm i ne moze zato je bolje imati manji traktor sa DW nego veci bez DW!!! Ipak DW znaci mnogo ali bas mnogoo!!!!Dobije se 577 sa 3 brzine sto je opet da ne kazem los traktor,pre bih ja uzeo 577 bez prednje vuce nego 560/565 DW.
Imate 565 i sa pet i sa tri brzine...
Imam pitanje za ljude koji imaju 577? Zaglavljuje mi menjač u četvrtoj i petoj, tj. nemože da se ubaci u četvrtu, a nekad i u petu Da li je neko imao takav problem i šta je uzrok tog problema?
Jovan. Ako imas para onda ga kupi nov i nema sta da mislis. Kupi ga odma sa prednjim utovarivacem , da ga ne bi kasnije nadogradjivao. Novo je uvek novo i novo je uvek jeftinije od polovnog. Aj ziveli.
Sa tim traktorom se dva puta raduje!Evo jedne mrcine za relativno male pare.
http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/708917_IMT_5170_1990_god