IMT

4-14-2011-90352-pm.jpg

Treba samo malo citati.Svi podaci su tu.

Imate 565 i sa pet i sa tri brzine...

Imam pitanje za ljude koji imaju 577? Zaglavljuje mi menjač u četvrtoj i petoj, tj. nemože da se ubaci u četvrtu, a nekad i u petu:haha: Da li je neko imao takav problem i šta je uzrok tog problema?

imgp0128.jpg

imgp0131.jpg

Tu su ti na slici zupcanik pete i cetvrte i u sredini klizna spojka.

Dobije se 577 sa 3 brzine sto je opet da ne kazem los traktor,pre bih ja uzeo 577 bez prednje vuce nego 560/565 DW.
Dodji u moj kraj pa natovari isto tereta na obadva npr po sumi pa da vidis koji je bolji gdje 565 DW izidje ovaj nema sanse!!!!! Moj prijatelj u jednom selu ima IMT-a 539,577 novi model i 565 DW a uz njih i JD od 110 ks sa IMT 565 vozi 6 metara drveta a sa 577 isto oko 6 metara 577 ide sve do kamenja ali a kamenju nastaju problemi jer mu tu zafali 40-50 cm i ne moze zato je bolje imati manji traktor sa DW nego veci bez DW!!! Ipak DW znaci mnogo ali bas mnogoo!!!!

ljudi pa nemoze da se poredi traktor DV i i bez prednje vuce.evo ja sam danas ceo dan vuko 560 i 539 po njivi sa 577dv.oni su vukli obicne male 3t imteove prikolice,a ja tehnosrojevu 6t.
if030g.jpg
nzp2sj.jpg

Imate 565 i sa pet i sa tri brzine...

Imam pitanje za ljude koji imaju 577? Zaglavljuje mi menjač u četvrtoj i petoj, tj. nemože da se ubaci u četvrtu, a nekad i u petu:haha: Da li je neko imao takav problem i šta je uzrok tog problema?

Kod mene je bila kriva viljuska i nije hteo nikako u 5-u,ja je ispravio pajserom kroz gornji otvor i bilo dobro neko vreme.A sad mi se desava da nekad nece u 4-tu ili 5-u.al to je samo privremeno jednostavno se posle nekog vremena samo namesti!Sta se tu zapravo desava ko ce ga znati.

Imt 577dv nov

Drugovi, hoce neko da mi kaze koliko kosta jedan IMT 577DV nov, i dal se isplati kupovati polovan iz 2002.godine.....Sve najbolje i srecan uskrs!

Jovan. Ako imas para onda ga kupi nov i nema sta da mislis. Kupi ga odma sa prednjim utovarivacem , da ga ne bi kasnije nadogradjivao. Novo je uvek novo i novo je uvek jeftinije od polovnog. Aj ziveli.

Ima jedan iz mog sela isti takav , samo sto njegov ima kardan i prednju hidrauliku. Bio juce njegov otac kod mog brata i reko mu da traze 4 ili 5 brazde plug za njega , jer do sada su plug pozajmljivali od komsije. Ustvari oni odkad ga kupili nisu puno radili snjim , a imaju ga vec 6god , josuvek oru sa Rakovicu 76

5170 dok radi radi.To je zver od traktora i ko nije sa njim radio ili bar gledao kako radi(kao ja) nema pojma o čemu se radi.

Nazad
Vrh