IMT

Hvala vam svima znaci ako kupujem polovno znaci samo 577 DV..jedino ako rodi kuruza dobro i da cena bude dobra pa mozda bude i nesto novo..

memoj kupovati 560,577 je mnogo bolji traktor ,manje troši od 560 lakše pali i mnogo je jači plus toga 5 brzina menjač lakše ga je uskladiti u radu
Ja imam 560 i mislim da je 577 bolji traktor iako nisam radio sa njim, ako nista ono zbog tih 11 ks vise. Ali rodjak ima oba ( ima i 539, forda od 45 ks i casse od 105 ks tako da nije nekopetentan bas) i on tvrdi da je sedmica u plugu i sjetvospremacu losija sa rasporedom brzina od sestice.Tj. ima valjda velik razmak izmedju 1 i 2 brzine bar u nasoj zemlji koja i nije nesto laka za obradu.

Ako je dobar traktor sto nebi mogao da ode ima hidro volan uz njega plug i setvospremac.Za svercere je i 2000 puno za njih samo za dzabe da im das e onda moze imao sam ja neozbiljne ljude za traktor svadjaju se da im ja nadoknadim potrosen benzin sto su oni dosli 50 kilometara i ja lepo napolje da te nevidim u dvoristu vise.Samo mora strpljivo u trgovini ako ti je hitno ucenjivace te.

Danas je bio jedan 577DW u Rumi na vašaru čovek za njega tražio 7000, traktor 91 godište...

beli jel ti imas 577 dv i kako si zadovoljan..

da imam uzeo sam ga sa 2god.starosti, i nepunih 500cr.sa njim sam prezadovoljan nije skup za odrzavanje i prilicno je jak.
14e7tow.jpg
i ako te zanima traktor do 70ks on ti je najeftinija opcija.

hvala beli posto bi mi uzeli neki 577 dw netreba nam jos novi traktor za 15 jutara a on bi kod mene imo samo da ore i podrlja i ako treba u leto da vuce zmajevke...

poz..interesuje me da li neko zna da li vredi nesto IMT 5106 ali u njega ubacen motor od mecke od 136 ks,pre svega me interesuje kako ce se ta snaga odraziti na menjac posta je motor znatno veci??

Nazad
Vrh