IMT 539 DE LUXE
Član
Hvala vam svima znaci ako kupujem polovno znaci samo 577 DV..jedino ako rodi kuruza dobro i da cena bude dobra pa mozda bude i nesto novo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam 560 i mislim da je 577 bolji traktor iako nisam radio sa njim, ako nista ono zbog tih 11 ks vise. Ali rodjak ima oba ( ima i 539, forda od 45 ks i casse od 105 ks tako da nije nekopetentan bas) i on tvrdi da je sedmica u plugu i sjetvospremacu losija sa rasporedom brzina od sestice.Tj. ima valjda velik razmak izmedju 1 i 2 brzine bar u nasoj zemlji koja i nije nesto laka za obradu.memoj kupovati 560,577 je mnogo bolji traktor ,manje troši od 560 lakše pali i mnogo je jači plus toga 5 brzina menjač lakše ga je uskladiti u radu
koja je ljudi po vama realna cena za ovo što ja prodajem, znam da ne mogu dobiti 4000 ali ne dam ni za 2000!!??
http://poljoinfo.com/showthread.php?3360-IMT-560-leopard-2-brazde-i-setvospremač
beli jel ti imas 577 dv i kako si zadovoljan..
@belit 577 jel ti zivis u brdovitom kraju ili negdje u ravnici i koliki plug vuces sa 577..da imam uzeo sam ga sa 2god.starosti, i nepunih 500cr.sa njim sam prezadovoljan nije skup za odrzavanje i prilicno je jak.i ako te zanima traktor do 70ks on ti je najeftinija opcija.
zivim u Sjenici 1025mnv.i da to je brdoviti kraj .ako je tako on ima kao od sale da ti uradi tih 15jut.ja sa njim radim oko 40ha bez problema.@belit 577 jel ti zivis u brdovitom kraju ili negdje u ravnici i koliki plug vuces sa 577..