IMT

Kakva je primena ovom traktoru ?? Nesto sam misljenja da ima slab motor,koliko vidim on je full prednja vuca,spoljnja hidraulika(ne vidi se na ovim slikama) ali motor...
dvsm5v.jpg

abifti.jpg

k362aa.jpg

moze sa uskim gumama da radi neku medjurednu obradu,ima mi drugar takvog i prosto je neverovatno koja je razlika izmedju njega i 577.inace lep traktor i mali potrosac.

moze sa uskim gumama da radi neku medjurednu obradu,ima mi drugar takvog i prosto je neverovatno koja je razlika izmedju njega i 577.inace lep traktor i mali potrosac.
koje su razlike izmedju njega i 577?koliki pluh vuce?
kad sam kupovao "sedmicu" naletim na taj 565 sa prednjom vucom,spoljna hidraulika,98god... i bas mi se svideo,hteo sam ga kupiti ali kad smo ga poceli zagledati on grob!

ručna je konstruisana da služi isključivo kao parkirna i ko se toga pridržava može služiti 100 godina
kočenjem u vožnji dosta više ti se prlja ulje,bolje ti je sredi kočnice nego da kočiš ručnom

Imate 565 i sa pet i sa tri brzine...

Imam pitanje za ljude koji imaju 577? Zaglavljuje mi menjač u četvrtoj i petoj, tj. nemože da se ubaci u četvrtu, a nekad i u petu:haha: Da li je neko imao takav problem i šta je uzrok tog problema?

Nazad
Vrh