Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu ti je jedino razlika u snazi.Broj obrtaja motora je isti.mozes samo mjenjati zupcanike kardanskog vratila.Uglavnom je stvar u kardanskoj spojnickioj i ostatku prenosa na kardan.Koji ima brži kardan 560 ili 577??
Zanima me isključivo na nekih 1500o/min,ili su im isti kardani?
Interesuje me dali je moguce motor traktora 578 ubaciti na 558,cuo sam da je na 560 to bilo uspesno ,pa dal je to izvodljivo i na 558?Sta te konkretno interesuje.
ako moze odgovor na jedno bezazleno pitanje:
Koliko treba da ima obrtaja motora, na leru, IMT 542, sa rotacionom pumpom visokog pritiska?
zelim da nastelujem pumpu na potreban broj obrtaja motora.
Iskreno nisam to probao.Ugradnja jeste moguca.Samo neznam zasto bi to radio.Interesuje me dali je moguce motor traktora 578 ubaciti na 558,cuo sam da je na 560 to bilo uspesno ,pa dal je to izvodljivo i na 558?
Koliko je meni poznato za rotacionu bosh-pumpu minimum je 700o/min.Veoma interesantno pitanje a nisam uspeo da procitam nigde na koliko obrtaja treba da rade ti traktorski motori.Znam za teretnjake da je 500 i tako sam ustelovao i moj 533.Pre toga je radio ispod 400(zalepi skazaljka dole) svetleo mi alternator i drasticno padao pritisak ulja.Kad sam ga podigo na 500 sve ok.