Kosjerac
Prijatelj Foruma
Naj verovatnije neki ležaj zaribo ako nije imalo dovoljno ulja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radi odlično...Imas na 277 stranici video snimak, klikni na "vieW my video" inace traktor sam tek upalio,radi hidraulika za nijansu brze kad se ulje malo "razbije".
Odnesi dobose na strojnu obradu(kod tokara) da ih poravna.S vremenom prilikom kocenja dobosi se griju i stvori se glatka cementacija.Nek ih tokar skine jedan do dva deseta dijela milimetra i bice sve ok.Evo i ja da pitam nesto pametno,posto imam problem sa kocnicama na mom IMTeu 540 sa kocnicama nema sto nisam probao i uradio ,stelovao prestelavao a one nikako ,nije da nema ima ali to nije zadovoljavajuce a rucna hvata bolje mozda za duplo bolje.Jedan prijatelj mi je gledao pakne i reko da su dosta tvdi i da su stari a mada imaju debljinu.Mislio sam da ih prekovem neznam gde ima da se naruce gotove ferode da ih sam nakovem.Setao sam internetom i ne nadjoh neki sajt.Ako neko zna nesto o ovome neka pise ili mi da adresu gde da kupim nove ferode.(Kosjerac nisam uspeo brate).Pozdrav sa kisovitog ihladnog juga Srbije.
radi odlično...
kod mene sporije diže,očišćen filter i novo ulje
Maaaaalo kume, u Bijeljini bi vrijedio ako ima kabinu i ako lici malo na nesto 4000 evra.Pa ovdje je 533 od 30 i nesto godina sa prosutom utrobom od 1500 do 2000 e.Jbg fergo je fergo bez njega se ne moze.Mali savet ako moze kolege,imt 539 '88god lose gume zadnjih 5,6 godina neradi (povremeno se upali)a resto godina je obradjivao 1 ha dobijam 2800e dali je to realna cena