Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mf 177.Na njemu ta pumpa sluzi za multipower.@lisnik
Engleska pumpa sa slike je za koji model traktora?
Kod mene je sigurno ceo IMT, '75. godiste je traktor sa dvostepenim kvacilom a pumpa je sigurno indijska posto smo vadili i bila je na remontu.
Ako rucica za hidrauliku sa kuglom radi tako da traktor dize poluge do kraja sa granicnikom ovo stelanje nije bitnvo vazi samo ako nemoze dici poluge dokraja.Inace po tvornickom upustvu nemoze stelati hidrauliku99,9 posto mehanicara.Prvo nemaju aparat za mjerenje sile.Drugo sve su to traktori stari 10 i vise godina.Imaju x luftova..Ovo ti je dvokraka poluga probaj da dotegnes tu maticu kljuc 10.ALI NEMOJ DA PRETEGNES jer ce ti razvodnik ostati otvoren i pumpa ce da radi bez kontrole,dotegni samo toliko da nema lufta.
Filter ja e na pumpi.Najbolje se cisti vrucom vodom.gde se nalazi taj filter hidraulike?kako se cisti?
e zato ja lepo kad radim pumpu odnesem kod proverenog majstora iz kisača kojji ima probni sto lepo našteluje i napred nedavno mi je radio na 539 jer ni sam jadan nezna koliko je prikolica stajskog djubreta natovario eno ga sad hvala bogu radi kao nov i da dodam da dosta zavisi i od kvaliteta delova jer ima raznih proizvodjača delovaAko rucica za hidrauliku sa kuglom radi tako da traktor dize poluge do kraja sa granicnikom ovo stelanje nije bitnvo vazi samo ako nemoze dici poluge dokraja.Inace po tvornickom upustvu nemoze stelati hidrauliku99,9 posto mehanicara.Prvo nemaju aparat za mjerenje sile.Drugo sve su to traktori stari 10 i vise godina.Imaju x luftova.
Lisnik ja bih te zamolio da ne zbunjujes ljude bez potrebe.Ako vertikalne poluge za kontrolu polozaja i vuce(koje si ti inace na 276 stranici ove teme nazvao DVOKRAKIM)i dvokraka poluga nisu nastelovane hidraulika ce da dize previsoko,presporo ili nece uopste da dize!Kao odgovor na ovaj problem ti si prvi predlozio;stelovanje "DVOKRAKE" poluge, zasto si sad promenio misljenje?Ja bih se sa tobom slozio oko jedne stvari a to je filter,ako je prljav hidraulika ce sporije da dize naravno,ali covek je rekao da je stavio novi filter e sad ako mu nisu nesto podvalili.Mozda bi pre ikakvog stelovanja trebalo probati bez filtera.Vertikalne poluge stvarno nemoze svako da steluje ali mogu se stelovati i bez dinamometra ako znas kako treba i koliki zazor da ostavis.Mene je naucio jedan stari majstor i sad sam u tome profi.Inace dobio sam pohvalu za poznavanje IMT hidraulike licno od gospodina Jovanovica koji je glavni u IMT-u za hidrauliku pre oko dva meseca kod mene u kuci,pa valjda to nesto vredi!!Ako rucica za hidrauliku sa kuglom radi tako da traktor dize poluge do kraja sa granicnikom ovo stelanje nije bitnvo vazi samo ako nemoze dici poluge dokraja.Inace po tvornickom upustvu nemoze stelati hidrauliku99,9 posto mehanicara.Prvo nemaju aparat za mjerenje sile.Drugo sve su to traktori stari 10 i vise godina.Imaju x luftova.