Gospodine Zzivica jel vi gledate slike pre nego što nešto komentarišete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da je case mozda bi i gledao slikezzivica je napisao(la):o ljudi moji nemate vi pojima,
zzivice na koliko se steluju zabice u ovakvom slucaju kad je pukla frikciona ploca?zzivica je napisao(la):o ljudi moji nemate vi pojima,
pravo pitanje na pravom mestuNIDŽA je napisao(la):zzivice na koliko se steluju zabice u ovakvom slucaju kad je pukla frikciona ploca?zzivica je napisao(la):o ljudi moji nemate vi pojima,
NIDŽA je napisao(la):zzivice na koliko se steluju zabice u ovakvom slucaju kad je pukla frikciona ploca?zzivica je napisao(la):o ljudi moji nemate vi pojima,
najverovatnije lose nastelovano kvacilo,nisam proveravao od kad sam ga kupio,islo normalno i u bacanju vestaka odjednom nece samo krciBobo je napisao(la):A sunac ti poljubim, pa ovakog se i u mom kraju povecalom mora traziti
Inace, nisam do sad vidjao da je ovo ikome pucalo. Sto vise, nisam nikad vidio nikog veceg kvara na 539, osim dotrajale lamele il raspadnutog potisnog lezaja...
Svasta se hoce desiti. Zbog cega je ovo uopce puklo? Losa kvaliteta, lose postelano kvacilo, ili neka vrsta preopterecenja?
Jel zna neko ?duki78 je napisao(la):Kod mene na imt 533 kad je bod malo vecim opterecenjem cuje se neko skripanje u levom tocku..znaci kad pocne malo da slajfuje on skripi ubija sta bi to moglo da bude