IMT

Gospodine Zzivica jel vi gledate slike pre nego što nešto komentarišete?

A sunac ti poljubim, pa ovakog se i u mom kraju povecalom mora traziti ;)

Inace, nisam do sad vidjao da je ovo ikome pucalo. Sto vise, nisam nikad vidio nikog veceg kvara na 539, osim dotrajale lamele il raspadnutog potisnog lezaja...

Svasta se hoce desiti. Zbog cega je ovo uopce puklo? Losa kvaliteta, lose postelano kvacilo, ili neka vrsta preopterecenja?

Nisam strucnjak kao neki ovde, ali moje misljenje je los kvalitet odlivka. U druga dva slucaja mislim da bi prvo lamela stradala.

Kod mene na imt 533 kad je bod malo vecim opterecenjem cuje se neko skripanje u levom tocku..znaci kad pocne malo da slajfuje on skripi ubija sta bi to moglo da bude :sta:

Ja znam jednog sto ga vozi sa John deere motorom dobar je koliko sam ga odmerio nije ga izneverio ima par stranica u nazad pisao sam o njemu samo kazu neki clanovi foruma da ga je jako tesko kupiti verovatno jer je fabrika u rasulu steta sto ih nestancuju vise da izbace iz mode ove kockaste.

Bobo je napisao(la):
A sunac ti poljubim, pa ovakog se i u mom kraju povecalom mora traziti ;)

Inace, nisam do sad vidjao da je ovo ikome pucalo. Sto vise, nisam nikad vidio nikog veceg kvara na 539, osim dotrajale lamele il raspadnutog potisnog lezaja...

Svasta se hoce desiti. Zbog cega je ovo uopce puklo? Losa kvaliteta, lose postelano kvacilo, ili neka vrsta preopterecenja?
najverovatnije lose nastelovano kvacilo,nisam proveravao od kad sam ga kupio,islo normalno i u bacanju vestaka odjednom nece samo krci :ppozdrav:

danas sam drljao sa 539,i osetio sam da je traktor za nijansu osetljiviji na gasu i nedimi dok vuce drljacu od kad sam promenio dizne i nastelovo ventile jer su imali velikog zazora sad radi kao nov ali 98% kao nov.

mozda lezaj tocka? tesko je ovako reci... naj lakse je kad cujes zvuk uzivo. al ako je 33-ka u pitanju ubedjen sam da to niko nije menjao i da bi to mogao biti uzrok. moje misljenje.

Ako u voznji ne skripi, samo u slajfanju, kad se samo lijevi tocak okrece, logika kaze da je onda nesto udiferencijalu, jer kad se po cesti vozi, trkaci piruju, ali kad krene slaffati jedan tocak, trkaci se okrecu i moguce da je nesto i kod njih van centra.

Ako se ovo dogadja samo kod lijevog tocka, onda je nesto u trubi, dal kocnica, dal lezaj tocka, drugo sto nema biti, a ako skripi kad i desni slajfa onda je do diferencijala...

smf03l.jpg

uradio sam novi dovod goriva iz rezervoara!posle bezbrojnih gasenja zbog fals vazduha i luftiranja nadam se da ce raditi kako treba!

Nazad
Vrh