IMT

kod mene je sa kabinom
2mdniab.jpg
2yv2rtd.jpg

Pomoć kako da napravim na 577 više razvodnika za kipanje,treba mi za rolo presu i sijačicu za hidraulične markire(imam razvodnik sa leve strane sa jednom ručkom ali nije u funkciji)hvala unapred!!

Pa napravis taj jedan razvodnik sto imas i to su ti dva izvoda i treci imas ako namontiras cev na poklopac hidraulika. To bi trebalo da je dosta za rol presu, moj kolega radi tako sa 560. :cao:

verujem da ce ovo biti interesantno.Inace cene su u evrima bez pdv-a.E sad me interesuje kako bi mogo obican covek da kupi ove delove.Ako neko zna nek javi.Pise da ponuda ne vazi za fizicka lica

Ponuda ne važi za fizička lica zato što je istaknuta bez PDV-a.
Oni u biti i nasmiju ponuditi robu fizičkom licu bez PDV-a.
Zatraži ponudu za fizičko lice sa istaknutom stavkom PDV-a ili kupi preko nekog tko je u sustavu PDV-a (prijatelj, familija) i tada vrijedi ova ponuda!

Tošo je napisao(la):
Pomoć kako da napravim na 577 više razvodnika za kipanje,treba mi za rolo presu i sijačicu za hidraulične markire(imam razvodnik sa leve strane sa jednom ručkom ali nije u funkciji)hvala unapred!!
Ili da popravis taj ili da stavis tandem to ti je isti ko taj stari samo sa dve rucice i 4 izvoda kod nas kosta oko 200 evra nov.

Ja sam shvatio da misli na trubu zadnjeg točka, deo u kome je bočni reduktor, poluosovina, kočnica...

Rasturi bočni reduktor i pogledaj da li je ispala bolcna koja drži trkač.Ja sam imao tu pojavu,ispala bolcna i ogulila(pročešala) bočni reduktor pa sam morao da ga promenim.

Ja sam mislio da su to rukavci al evo bas sam upravo pricao sa jednim majstorom i kaze da su to trube i da tu moze da bude svasta :lezaj,suv reduktor,kocnica i da je najbolje to skidati da nebi doslo do havarije a delovi su skupi.

Moze biti i to mada kad bolcna ispadne brzo strada trkac, ni ne stigne da skripi ali desava se. Moj kum je imao na 560 tu havariju kao Matic. :udri:

Ne znam kakva je zemlja kod vas, ali kod nas jedan covek nosi i seje 6 redi majevicu sa 539 Dli 2003 god i nije mu tesko, posto sam bas bio cekao na leniji prosle godine da okrene pa da prodjem, jedino sto je napred napravio nosac i okacio 2 tega od 577 i ima hidro volan i samo przi po gasu :cao:

jel si stelovo na zabice.ja nisam mogo da ukljucim kardan i samo na zabice dostelovo i sad oodvaja ko novo.nevidim da se nesto poje..lo?bog te tvoj pa ti si zabadava rastavljo traktor ha

Nazad
Vrh