IMT

Daj nemojte ga u svakoj temi potpaljivati! Posle moderatori treba da brišu tri-četiri strane gluposti.
Još će na kraju vas početi da banuju jer potpirujete vatru! Jednostavno ga ignorišite i kraj!

e svaka cast ja sam prodao 577 jer nema posla za njega a nije igracka da skuplja prasinu u supi pa sam ga prodo mom zetu.inace kod njega radi 30 kj zemlje

milos bota je napisao(la):
Bećarina pusta je napisao(la):
Jel ima netko sliku kako izgleda orginal nosač prednjih tegova na IMT-533-539 (539 stara linija)?

ja to nisam nikad video

Više to nemožeš reći. ::namigivanje::

Uploaded with ImageShack.us

Znam da sam negdje imao sliku i sad sam je našao u katalogu od IMT-a. Na slici je IMT-531 sa prednjim tegovima i nosačem koji je malo proširen vjerojatno zbog granja i šiblja u šumi. Mene sad zanima jel nosač za obične 539 isti kao i za 531?

Nije ni slican nosacu tegova od 558... Becarino, i dalje stojim kraj toga da bi ti ipak bilo bolje praviti normalan nosac tegova ispred, da je sirok koliko i utezi, jer ovaj "branik" ispred bas i nije nesto narocito lijep...

Mogu tegovi od malog ursusa što idu u felne prednjeg točka, samo neznam da li se rupe 100% pogađaju, ali nije ni to problem izbušiti rupe.

‚U zadnje vreme mi se dešava da kada na 539 stisnem kvačilo često ne mogu da izbacim iz brzine palicu.Znači ukoliko je u pokretu on stane ali palica kao da je zaglavljena.Onda ponovo pustim da krene pa opet stisnem kvačilo i tako izbacim palicu.Kad ubacujem u brzine jako lepo prima sve tri i to bez ikakvog krčenja ili muke da se ubaci.
Šta bi to moglo biti?

moras namazati spojnicku sa tovatnom masti jer ostane lamela priljubljena uz zamajac :cao:

Kod mene na 533 su namotirani tegovi od Ursusa 335 u prednje tockove(felne). :D
Malo ukoso se zavrnu ali ne treba nista budziti. :D
Tako bez problema nosi pneumatsku sejalicu 4 reda OLT,kultivator... :D

Imam ja tegove koji idu u prednje točkove od fergusona, no lakše mi je stavit i skinit ove koji idu na nosač.

@Bobo: Nosač tegova (od donje ploče od utovarivača) već imam, samo me zanima kako izgleda orginal nosač. A što se tiče onog nosača tegova na zglob koji ide sa starim tipom viljuškara za IMT to mi se nesviđa. Sinoć sam to malo gledao u uputstvu za viljuškar i nije to to jer ima onu bočnu šipku-sponu prema zadnjem kraju što sam ti pričao.

Sve mi je jasno...

Samo gledam sad ovu tvoju sliku iz kataloga i izgleda to sve OK u zutoj boji, pa je tu i resetka zastitna ovo ono, uklapa se u traktor. a sad zamisli sve to na svom 533... Prednji "branik" sluzi tocno NICEMU, a ruzno ce izgledati tako sirok. bar mislim da hoce.

Pricao sam ti da je kolega na svoja dva 539 pravio nosac tih starih tegova i to je bilo jako masivno, ali i jako funkcionalno...

Nazad
Vrh