MONTOYA
Član
ne da je skupo,nego preskupo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako je,ja imam staru radilicu tako da je upasujem na njoj,jer je na samom traktoru to dosta tesko.Kada se dobro sabije nema sta ni da se odsece,mozda vrlo,vrlo malo..Proka Azanja je napisao(la):@mmb
I ja pretezno stavljam polumesece i zadovoljan sam sa njima.Najbolje su mi se pokazali FIAZ Prokuplje.Pletenicu kad stavljam u polutku sabijem je lepo i odsecem visak ali ostavim po milimetar da viri tako da ne moze da pusti sa strane.
Ja mislim da nema izlagali su perkins motore na paleti pored traktora kabina se kazu u austriji pravi a zadnji kraj mu je menjac i bataci cini me se kao na 565.zorancile je napisao(la):Da li postoji ovakav model sa domaćim motorom?
Ja sam se za taj model raspitivao pre 10-ak dana i rekli mi cenu od oko 16 000 evra i to je sa subvencijom od 25% zato sto je domace proizvodnje i cekanjem od 45 dana.A ako otvorite adresu koju je postavio PROKA AZANJA videcete dve slike ovog modele sa auspuhom na razlicitim stranama sto znaci da su to dva razlicita motora ugradjena,e sad koji je ciji i koji je u prodaji to ni oni neznaju!futurefarming je napisao(la):IMT 2050 je sad oko 14500, sa Perkins motorom a čini mi se da JD motore više ne ugrađuju, pisalo je negde na forumu.