IMT

b6sk8j.jpg

eto sta je ostalo od diferencijala na imt 5106 ali nije to toliko lose kao sto se prica jer kod mene je traktor osam godina a kupljen je na licitaciji i nikad nisam imao problem sa diferencijalom niti je ikad otvarano a problem je nastao jer se matica na osovini na kojoj je konusni lezaj odvrnula i dobio luft i raspao se lezaj i nastao harakiri

To se na 539 desava ko dobar dan.Kod njega se olabave srafovi na tanjirastom zupcaniku,on izgubi pravac i onda pljus-i desi se ovo.Kuciste konusnog zupcanika se vari,ali za 539 steta izadje oko 250-300 evrova.

brat ga je terao i kaze da se nije culo nista samo kad je puklo a od kako je kupljen cuo se malo diferencijal...juce je zavareno..
dff72h.jpg

2hphf02.jpg

Da,to obicno najavi otkaz.Jedan je tako dolazio kod mene,lupalo mu nesto u zadnjem trapu na 539,ja mu rekao sta je al on nije obracao paznju i posle godinu dana mu se desilo ovo,samo sto je skrsio sve sto je moglo da se skrsi-steta 400 evra. :udri:

mityoo je napisao(la):
Jel zna neko možda pošto je zadnji semering radilice za 533 sa sve onom limenom deknom?
Na mom 533 su još oni polumeseci, pa bih to da zamenim....
ja sam imao stavljen semering koji je propao za 4-5g,kvalitetan silikonski.sad sam vratio polumisec

jan je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Jel zna neko možda pošto je zadnji semering radilice za 533 sa sve onom limenom deknom?
Na mom 533 su još oni polumeseci, pa bih to da zamenim....
ja sam imao stavljen semering koji je propao za 4-5g,kvalitetan silikonski.sad sam vratio polumisec
Ja sam vise zadovoljan polumesecom nego semeringom.Bar se kod mene bolje pokazao,naravno ako se pravilno namesti pletenica tj,sabije...Majstore mrzi da je vise puta sabija i steze i na kraju odsece "visak" ali to slabo drzi....

Uzmite semering sa običnom gumom (jeftiniji), meni se silikonski nisu baš nešto pokazali. Pre montaže obavezno stavite tovat masti da ne bi izgoreo odmah čim upali na suvo.

Proka Azanja je napisao(la):
Jel to fabricki tako na njima? Nisam nikad radio ni video izbliza neki 578,kod nas ih ima jako malo,retki su ko dinosaurusi.
Strikan moj ima 578,na licitaciji ga uzeo-nije licio ni na sta...sredio ga i vec 10 god samo pici,hidro volan namestio,a na gasu je dosta agilniji nego 577.

@mmb
I ja pretezno stavljam polumesece i zadovoljan sam sa njima.Najbolje su mi se pokazali FIAZ Prokuplje.Pletenicu kad stavljam u polutku sabijem je lepo i odsecem visak ali ostavim po milimetar da viri tako da ne moze da pusti sa strane.

2z82jbd.jpg

15moe3q.jpg

http://i52.tinypic.com/2lidc9i.jpg[/img
[img]http://i53.tinypic.com/34hihat.jpg
2wocdxg.jpg

dasnas sliko ovaj stroj koji je inače na prodaju,vlasnik kaže dale potpuno ispravan,samo da muje neko ukro krdan od prednje vuče

Danas sam gledao IMT 2050 sa john deere motorom dosao covek na benzinsku pumpu deluje mi suvo i utegnuto oko motora i hidraulike motor nesumnjam da je los,nazad ima 2 klipa hidraulicna tako da omanji prevrtac od 2 brazde na sarenijim zemljama sigurno ekstra vuce menjac je ko na 542 ali nemam zamerke mihindrin sto sam gledao je takodje kao taj na IMT nista to nije sinhronizovano ko sto hvale ali dobro koliko para to je i odlicno traktor je stvarno vrh ima lepu kabinu tonirana stakla odma se okupilo ljudi da dave coveka oko traktora :haha:.Tako da dajem prednost IMT 2050 nego indijcu.Ovog sto sam na sajmu gledao ima original perkins samo im je auspuh malo bucan spram ovog sa john deere motorom taj covek kaze da ga je platio skoro 18000 evra pre 5-6 godina i stvarno mi deluje kvalitetno odradjeno e sad ovi sa perkins motorom su valjda do 15000 nemogu da se setim tacne cene steta sto ih neprave vise imali bi kupaca sigurno pogotovo sto ugradjuju motore perkins i john deere.

10sci3b.jpg
2u8jfd2.jpg
xaubo1.jpg
29dit4z.jpg

Nazad
Vrh