cika_jova
Član
@ igordulic
koji ti je ono hibrid kukuruza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomesan LG alikunda,i jos neki lg,onda as 62 msl i pioneer p12 sve tako zajedno i dobro se pokazalo )cika_jova je napisao(la):@ igordulic
ja sam imao stavljen semering koji je propao za 4-5g,kvalitetan silikonski.sad sam vratio polumisecmityoo je napisao(la):Jel zna neko možda pošto je zadnji semering radilice za 533 sa sve onom limenom deknom?
Na mom 533 su još oni polumeseci, pa bih to da zamenim....
Ja sam vise zadovoljan polumesecom nego semeringom.Bar se kod mene bolje pokazao,naravno ako se pravilno namesti pletenica tj,sabije...Majstore mrzi da je vise puta sabija i steze i na kraju odsece "visak" ali to slabo drzi....jan je napisao(la):ja sam imao stavljen semering koji je propao za 4-5g,kvalitetan silikonski.sad sam vratio polumisecmityoo je napisao(la):Jel zna neko možda pošto je zadnji semering radilice za 533 sa sve onom limenom deknom?
Na mom 533 su još oni polumeseci, pa bih to da zamenim....
Strikan moj ima 578,na licitaciji ga uzeo-nije licio ni na sta...sredio ga i vec 10 god samo pici,hidro volan namestio,a na gasu je dosta agilniji nego 577.Proka Azanja je napisao(la):Jel to fabricki tako na njima? Nisam nikad radio ni video izbliza neki 578,kod nas ih ima jako malo,retki su ko dinosaurusi.