IMT

Moje komšije su 2 puta radile generalnu za tolko sati,a jedan komšija ima traktor Yinma neki kineski 2009 god i pre mesec dana mu zaribao dok je oro baštu.
Post je spojen: [time]1295714319[/time]

KishRobert je napisao(la):
zaboravio sam jednu jako bitnu kritiku da uputim zzivici...posto se hvalis da si sam uradio,motor,zasto taj motor nisi oprao,makar i sa hladnom vodom?
na cega to lici ?
blatnjav,prasnjav...ako si ti mehanicar,idem o'mak medj' sunke da se obesim!
Kad u Kumane nema vode. :haha:

Jao koji biser...
Pranje motora poslije stelanja ventila, mjenjanje lanca na razvodu na 539... Samo me zanima kad ce pitati koje ulje da sipa u kocnice na tom traktoru ;) ;)

Becarino: :D :ppozdrav:

uff,jos kad bi stavio na svaki klip po jedan turbo :haha:,a i ono sa lancem je :D,valda mu nesto klapara pa hoce da zameni lanac :haha:,a motor se pere posle stelovanja zbog toga sto za vreme stelanja upadne silna prasina i prljavstina u motor pa zato ima bolji pritisak ulja,i jos kad ispusti iz kartera SAE 90 to ulje poslednje generacije :haha:,jaooooostomak me zabole

zzivica je napisao(la):
Skrjala mi se česma pa nema vode.Taj motor bi mogao dobiti turbinu bez ikakvih većih prepravki.ladno bi imao 55ks.
ako mu dodas turbinu povecace ti potrosnju ulja sigurno 0,02 lit po motocasu

Ma sve 5, ajd za lanac nije znao, vidim i u ulje se razumije odlično, a majstor..
Nego, ja ga nebi taknuo dok nije opran, zamažeš sve ostalo, nemoš nigdje ruku stavit, prvo dobro sve operi pa poslje radiš ko doktor, par krpica oko sebe za ruke a odijelo čisto..

Bobane, govorimo mu o pranju prije stelanja ventila... vidis kolika prasina je oko dihtunga poklopca ventila. dok postela ventile bude sav crn sto od ulja sto od prljavstine razne...

Petar dobro kaze, operes ga prije rastavljanja i oko njega radis ko covjek i nece nista u motor upasti od prljavstine i radis ko gospodin...

Sto se pranja tice, moji se peru 2-3 puta godisnje i to je to, nista vise ;)

Ma ok je to. :D
ako je neko to prao ja sam ali svejedno se kvari kad hoce.Pukla mi glava motora,skinuli je nismo ni ruke nigde isprljali a ona strunula ::lose::

zzivica je napisao(la):
259d574.jpg

2isayr8.jpg
Ovaj sat nije od ovog traktora to mogu da garantujem, pogledajte čep gde se sipa ulje nije masan, pogledajte kompresor nije masan, a fergula se na 2000 sati sav us.re od ulja, a sat je slikan u krupnom planu tako da se nevidi na kom je traktoru.
Jbg član zzivica izvali neku nebulozu i mi se zamajavamo oko toga i potrošimo 3-4 stranice pisajući odgovore na te njegove zajebancije.

Nazad
Vrh