IMT

Tezi slucaj da se zavari, a 9000 nije mnogo za novu.

A uuuuuuuuu ljudi prvo nije cena 9000 nego 11600 a druga stvar sad me jedan ubedjuje da ta glava nema veze sa tafeom indiskim i da njihova glava kosta 23660 .Kaze da je ova neka kineska jebm.ga.Tek sad neznam nista

259d574.jpg

2isayr8.jpg

ovo sa radio pre 7 dana skinuo dizne i stelovanje ventila,prezadovoljan sam jer prvi put radim motor.
Post je spojen: [time]1295631864[/time]

a pritisak da nespominjem,radi kao singerica....
Post je spojen: [time]1295657883[/time]

zaboravio sam jednu jako bitnu kritiku da uputim zzivici...posto se hvalis da si sam uradio,motor,zasto taj motor nisi oprao,makar i sa hladnom vodom?
na cega to lici ?
blatnjav,prasnjav...ako si ti mehanicar,idem o'mak medj' sunke da se obesim!

Pranje ide zadnje,na toj slici je ladan a vruć je oko 2,5.za motor nemam reči,ali ja znam šta mu godi,sipam u njega 15w-40 ali specifikacije E5-tj ulje za euro5 normu i zadnja reč tehnike.po dućanima to ulje je dosta skupo ali ja sam se snašao sa 3x manjom cenom.

Pa nikad nisam menjao ai vidim da niko to i neradi.
Post je spojen: [time]1295713690[/time]

Dobro vidiš. To malo tko mjenja jer je to vječno ako redovno mjenjaš ulje, a pogotovo ako koristiš kvalitetno motorno ulje. Kad skineš dekl na razvodniku onda svuci lanac i šapner, a lančanici mogu ostat. Lanac provjeri na glavčini od bicikla (il na nekom drugom lančaniku) na način da kad ga nabaciš gore zavrti ga pa ćeš vidi jel uredu il nije. Kasnije malo turpijom "popravi" zube na španeru i sastavljaj i teraj.

Nazad
Vrh