IMT

Nije ova je 1000evra za imt-ove stari tip, ali neznam kako se kaci kabina na rakovici ako je isto ona moze mogu ti nabavim broj ako treba!!! ::namigivanje::

Komentarisali smo jesenas ove kabine, ima dve vrste, ova jeftinija nije uopšte zatvorena, nema patos. Postoji i skuplja varijanta koja ima patos i potpuno je odvojena od menjača.

ajd da i ja nesto pitam da nepostavljam u oglase,gde ima i posto je komplet hauba za 539,moze i polovna al dobra,hocu da ofarbam mog 539 a hauba je malo losa,moze i za blatobrane ako neko zna,a ova kabina mi deluje sasvim ok

Bubu, pa i napisao sam traktorski karter... Kombajni i kamioni imaju obican, dok traktori imaju ovaj koji je jaci i na kojem se drzi cjeli traktor, jer IMT nema sassiju na kojoj ce motor stajati.

Karter je nasao kod jednog covjeka koji ima tako svega i svacega i odmah mu je ponudio i koljevku od 577, pa su na licu mjesta uzeli koljevku od 560, usporedili rupe s karterom i kad je ovaj vidio da samo treba podbaciti na dva mjesta malo plocevine, nije uzeo koljevku.

Koga god sam pitao ili vidio da ima 560 sa s44 motorom svi zivi te traktore hvale. 560 je za svoje kile pre slab i dosta hoce potrositi a 757.220 mu je na granici moze-ne moze (bar u mom kraju) svi koji su stavili s44 na 560 imaju brzu 1. brzinu za oranje a mogu potegnuti i 757.20 gdje god zele. a potrosnja po jedinici povrsine odmah manja, jer pod 1. jaci je motor, lakse mu je na tu tezinu traktora ici, a pod 2. vuce siri plug i brze bude gotov.

Ajde videću kad budem išao do njega pa da slikam,a koliko se ja sećam uradio je 4-5 komada za prodaju slične ovakve,al zavisno šta su kupci tražili prema tome ih je prilagodjavao.

A koliko je meni poznato da je na taj traktor ubacen mjenjac od nekog MF, jer se original mjenjac raspao. sad, koliko je istina, a koliko ne u to ne ulazim... jedan clan foruma je zvao taj oglas i covjek mu tako rekao.

Dali je to proverena info, za prebacivanje motora.
Vidim ovu slicicu. Imam povoljno kod drugara motor od Tamica 90 ks.
Kamion je 94 godiste. Inace motor je ispravan i jaci je od s 44 za 10 ks.
Fiat - ove proizvodje, ( takav se ugradjuje na Italijanske zete, samo sa turbinom).
Ovaj je po obliku isti kao od 80 ks, samo jaci.
Vredi li to uzeti. :cao:

mladen87 je napisao(la):
jesi se vozio u njemu,jel smanjena buka?
Pa vozio sam se u transportu i buka sasvim u granicama naormale,kao na primer u zetru sa original kabinom :D
@Bobo koliko ja znam,a prilično sam siguran da je u traktoru original menjač
@NIDZA e stvarno ne znam pošto radi da ti pravo kažem zaboravio sam,najbolje ako te interesuje nazovi ga pa se raspitaj

Kolega je jucer zvao covjeka isto da pita za kabinu i usputno da ga pita oko traktora tak odetalje... priznao mu je da nije mjenjac original, nego da je stavljen s nekog MF-a. Bilo nam obojici sumnjiva rucka mjenjaca, pa je zato i pitao...

Ne znam koliko je istina, takva je informacija do mene dosla, ti pitaj kolegu, pa javi da znamo 100% ;)

Hmmm sad sam se i ja zbunio,proveriću informaciju,pošto znam otprilike znam šta je rađeno sve na tom traktoru ali za menjač ne mogu da se setim trenuto. Proveriću pa javljam... :ppozdrav:

NIDŽA je napisao(la):
Evo nove kabine od 577
1secyp.jpg

Bobo je napisao(la):
Kolega je jucer zvao covjeka isto da pita za kabinu i usputno da ga pita oko traktora tak odetalje... priznao mu je da nije mjenjac original, nego da je stavljen s nekog MF-a. Bilo nam obojici sumnjiva rucka mjenjaca, pa je zato i pitao...

Ne znam koliko je istina, takva je informacija do mene dosla, ti pitaj kolegu, pa javi da znamo 100% ;)

Ja mislim da je tu samo izvadjena elasticna civija na saltarici, okrenuta saltarica za 180 stepeni i vracena civija. Verovatno mu je tako godilo zbog polozaja kabine i komandi.

Pre neki dan sam rekao ovde da imam problema sa paljenjem na 533 kad je hladan.Problem lociran,pukla glava motora.Naso sam indisku novu konplet za 9000 din a ima neka verovatno nasa i za nju traze 180e.Kakve su ove indiske dali da kupim novu ili da radim moju staru ako moze da se zavari. :udri:

Nazad
Vrh