Kacanin
Član
Nije ova je 1000evra za imt-ove stari tip, ali neznam kako se kaci kabina na rakovici ako je isto ona moze mogu ti nabavim broj ako treba!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je traktor od mog dobrog drugara kabina je radjena pre 4-5 godina,on ju je sam radio za sebe i urađena je jako kvalitetno!!! Traktor je stvarno u super sredjen od A do Ž!!NIDŽA je napisao(la):
I posto radi?MONTOYA je napisao(la):ako ti nije problem mogao si je malo slikati detaljnije pogotovu pod i držače
radi li za prodaju?
Pa vozio sam se u transportu i buka sasvim u granicama naormale,kao na primer u zetru sa original kabinommladen87 je napisao(la):jesi se vozio u njemu,jel smanjena buka?
Evo nove kabine od 577NIDŽA je napisao(la):
Bobo je napisao(la):Kolega je jucer zvao covjeka isto da pita za kabinu i usputno da ga pita oko traktora tak odetalje... priznao mu je da nije mjenjac original, nego da je stavljen s nekog MF-a. Bilo nam obojici sumnjiva rucka mjenjaca, pa je zato i pitao...
Ne znam koliko je istina, takva je informacija do mene dosla, ti pitaj kolegu, pa javi da znamo 100%